Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBIO LED

Rooney zabio prvi put na svjetskim prvenstvima - nije vrijedilo

Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.06.2014.
u 22:51

Možda protiv Kostarike Rooney može "podebljati" statistiku i nadati da se da će Kolumbija pobijediti Urugvaj.

Wayne Rooney nikada nije zabio na svjetskim prvenstvima, iako je igrao 2006., 2010. i na ovom prvenstvu već dva puta. No pogodak neće previše pamtiti jer njegova momčad na kraju nije pobijedila Urugvaj i vjerojatno se već nakon dva susreta oprostila od prvenstva.

Izgledalo je kao da će za najplaćenijeg nogometaša na svijetu sve krenuti sjajno kad je napokon probio led u 75. minuti. Engleska je krenula sjajno nakon toga, ostavila dojam kao da će slaviti, ali pogreškama sve skloniji Steven Gerrard uposlio je Suareza, koji ne propušta priliku i svojim drugim pogotkom baca Englesku u očaj te postavlja konačnih 2:1 za Urugvaj.

Možda protiv Kostarike Rooney može "podebljati" statistiku i nadati da se da će Italija pobijediti Urugvaj te da će Engleska uz visoku gol razliku možda proći. Šanse su minimalne, ali u teoriji postoje...

>> Engleska odahnula: Rooneyu stigla supruga pa neće biti bezvoljan

Komentara 1

SM
smithjohn
23:36 19.06.2014.

"Možda protiv Kostarike Rooney može "podebljati" statistiku i nadati da se da će Kolumbija pobijediti Urugvaj." O čemu ovaj priča, može li se barem u naslovu pripaziti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije