Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Inter 1.90, West Ham 1.40, PAOK 1.35

West Ham United v Chelsea - Premier League - London Stadium
Paul Terry
12.01.2022.
u 11:16

Ovakvih tečajeva ima samo u Germaniji.

Pred nama je još jedan zanimljiv sportski dan u kojem Germania daje najveće tečajeve na tri domaće pobjede nogometnih klubova iz Italije, Engleske i Grčke. Prvak Italije Inter favorit je protiv Juventusa u talijanskom Superkupu, West Ham bi trebao svladati uvjerljivo najslabiju momčad Premier lige Norwich, a PAOK lovi čak 15. pobjedu u nizu protiv današnjeg suparnika Panetolikosa.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

INTER – JUVENTUS (21:00), JEDINICA 1.90

Na legendarnom San Siru u Milanu prvak Italije dočekuje osvajača talijanskog Kupa. Dvoboj Nerrazura i Bianconera ujedno je i najveći derbi Italije. Iako je Juventus najtrofejniji talijanski klub, posljednje dvije godine Apeninskim poluotokom dominira vodeći Inter. U posljednjih 12 prvenstvenih kola Inter je upisao 10 pobjeda i dva remija, protiv Milana i Juventusa 1:1. U dobroj formi nalazi se i Juventus, devet utakmica Stara dama ne zna za poraz u svim natjecanjima, a u posljednjih 13 međusobnih utakmica, Inter je slavio samo jednom, prije godinu dana na San Siru. Inter ima bolju momčad od Juventusa, igra dominantnije i možda je stiglo vrijeme za poboljšanje tog ‘crnog’ skora.

WEST HAM – NORWICH (20:45), JEDINICA 1.40

Nakon serije slabijih rezultata West Ham je upisao dvije pobjede na gostovanjima na kojima je zabio čak sedam pogodaka. Čekićari ponovno pušu za vratom Arsenalu koji je u zadnjem kolu izgubio od Manchester Cityja. Sada im u goste stiže uvjerljivo najlošija momčad lige i očekuje se nova pobjeda momčadi iz Londona. Iza Norwicha su pet prvenstvenih poraza u nizu u kojima su Kanarinci ostvarili gol-razliku 0:14. U posljednjih sedam utakmica zabili su svega jedan pogodak i samo ih čudo može spasiti da ove sezone ne ispadnu iz lige. Još kada uzmemo u obzir da je West Ham u posljednje dvije međusobne utakmice slavio s 4:0 i 2:0, igra na ‘jedinicu’ čini nam se još primamljivijom.

PAOK – PANETOLIKOS (16:15), JEDINICA 1.35

Rijekin ‘krvnik’ u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, 2021. godinu završilo je na lijep način, s tri pobjede i skokom na treće mjesto prvenstvene ljestvice. PAOK i dalje ima 14 bodova i utakmicu manje od Olympiakosa i teško će do titule, ali je momčadi iz Soluna svakako cilj izboriti najmanje drugo mjesto. Danas im u goste stiže 10. Panetolikos koji igra promjenjivo i trenutno ima sedam bodova više od posljednjeg Smyrnisa. Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da je PAOK slavio protiv Panetolikosa u posljednjih 14 međusobnih utakmica, a posljednji poraz upisali su daleke 2015. godine. Danas se očekuje novi trijumf Crno-bijelih iz Soluna, a tečaj u Germaniji na njihovu pobjedu je najveći u državi.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

 *Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije