Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO OD 18

Gdje gledati jedan od ključnih dvoboja Hrvatske u lovu na Europsko prvenstvo 2024. godine?

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
Igor Soban/PIXSELL
18.11.2023.
u 08:21

Dobra vijest za Hrvatsku je povratak Kramarića i Ivanušeca, ali nedostajat će nekolicina važnih igrača

Hrvatska nogometna reprezentacija već nas je navikla na drame i stresne situacije, razlike nema ni sada kada su u pitanju kvalifikacije za Euro 2024. godine. Posljednji listopadski porazi od Turske i Walesa uvelike su zakomplicirali stvar pa sada vatreni ne ovise samo o sebi žele li u Njemačku nakon završetka ovog kvalifikacijskog ciklusa.

GALERIJA Vatreni danas igraju protiv Latvije u Rigi

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
1/41

Međutim, vatreni večeras od 18 sati u Rigi moraju jurišati na pogodak više i pobjedu protiv domaćina Latvije, nominalno najslabije reprezentacije u skupini D. Izbornik Dalić ne može računati na Juranovića i Vlašića, a kao posljednji je otpao Sučić koji je trebao zamijeniti također ozlijeđenog Kovačića. 

VEZANI ČLANCI:

Vatreni su veliki favoriti, koeficijent na našu pobjedu je 1.13, a na senzaciju Latvijaca je 21. Sve osim pobjede naše reprezentacije bila bi prava senzacija. Susret se dakle igra od 18 sati uz prijenos na Novoj TV, a emisija na istom programu počinje pola sata ranije prije prvog sučevog zvižduka. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije