Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COPA AMERICA

Gaučosima samo remi protiv Bolivije

Maradona Aguero
AFP
02.07.2011.
u 10:35

- Moramo imati veći posjed lopte i biti snažniji u napadu - istakuo je nakon utakmice Batista.

U prvoj utakmici Copa Americe Argentina je u La Plati s Bolivijom remizirala 1:1. Gaučosi su u prvom dijelu bili opasnija momčad na terenu, no na odmor se otišlo s 0:0, a najopasnije je Bolivijcima zaprijetio Carlos Tevez na asistenciju Messija, no vratar Arias brani.

Batistina momčad u drugom je dijelu još ozbiljnije krenula po pogodak, Cambiasso je izašao, ušao Di Maria, no gosti su na kraju prvi zabili pogotkom Rojasa u 48. minuti.

Konačan rezultat postavio je Sergio Aguero u 75. minuti, pet minuta nakon što je ušao u igru. Argentinci se 7. srpnja sastaju s Kolumbijom.

- Moramo imati veći posjed lopte i biti snažniji u napadu, ali neću mijenjati ovaj sastav i vjerujem u njega - rekao je izbornik gaučosa nakon utakmice.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:29 02.07.2011.

JUČER SU PROŠLI SVI PROGNOZIRANI PAROVI (5/5). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije