Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGOVOLJAC - ISTRA

Garcia: U ligi je vrlo lako popeti se, ali i pasti nekoliko mjesta

Pula: Konferencija za medije NK Istre uoči ogleda s Hrvatskim dragovoljcem
Srecko Niketic/PIXSELL
27.09.2021.
u 15:47

– Hrvatski dragovoljac je dobra momčad, ima novog trenera, nove igrače i znaju što rade. Njihove kvalitete sada su izraženije nego na početku sezone, moramo iskoristiti šanse – kaže trener Gonzalo Garcia.

Na samom kraju 10. kola Prve HNL sastaju se Hrvatski dragovoljac i Istra 1961. Dva kluba s dna prvenstvene tablice igraju danas od 18 sati.

– Važna utakmica je pred nama. U ligi je vrlo lako popeti se, ali i pasti nekoliko mjesta, zato je pred nama velika prilika. Hrvatski dragovoljac je dobra momčad, ima novog trenera, nove igrače i znaju što rade. Njihove kvalitete sada su izraženije nego na početku sezone, moramo iskoristiti šanse – kaže trener Gonzalo Garcia.

Inače Istra je trenutačno osma sa sedam bodova, a Dragovoljac posljednji s pet. On u posljednje tri utakmice ima sve bolji učinak, u prethodnom kolu remizirao je s Rijekom (2:2), prije toga s Goricom (1:1), a prvu i jedinu pobjedu za sada ima protiv Slaven Belupa (1:0). Istra i Hrv. dragovoljac već su se susreli ove sezone, i to u prvom kolu kada su Puljani slavili s 3:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije