Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Galatasaray želi angažirati Vahida Halilhodžića

Vahid Halilhodžić (1)
Željko Hladika/PIXSELL
10.05.2011.
u 10:56

Galatasaray je pokazao zanimanje za Vahida Halilhodžića. U izjavi koju prenosi sarajevski Dnevni avaz nogometni menadžer iz BiH Nermin Čengić ističe da turski prvoligaš želi Vahu dovesti za trenera

Nermin Čengić zastupao je Halilhodžića 2005. godine, kada je preuzeo vođenje turske momčadi Trabzonspor, sada tvrdi da Galatasaray pokušava dovesti za trenera Fatiha Terima, no i Vahid Halilhodžić ostaje visoko na popisu želja. Menadžer tvrdi da je razgovarao s jednim od vodećih osoba u klubu koji mu je rekao da su, ako Terim ne pristane, zainteresirani za Halilhodžića.

Navodno je još nekoliko turskih klubova zaintereesirano za Vahine trenerske usluge. No, Čengić ističe da bi Halilhodžića osim Galatasaraya još jednimo mogli zanimati Bešiktaš, Fenerbahče i Trabzonspor.

Ključne riječi

Komentara 10

SA
santos008
12:20 10.05.2011.

U nogometu je manje-vise sve neposteno pa nije cudo sto se posten covijek ne snalazi u tom okruzenju i bude brzo \'\'nogiran\'\' radi svojih stavova,

OB
-obrisani-
12:46 10.05.2011.

@santos U tom postenom ili nepostenom nogometnom svijetu Vaha se do sada odlicno snalazio dakle sve mu odgovara ali...Javnosti je on poznat kao izvanserijski igrac koji je nemilosrdno tresao mreze medjutim cinjenice pokazuju da je on nula od trenera (!) a i karakter mu je jako upitan.Daleko je to od onoga Vahe kakvim ga poznajemo!

Avatar Pivica
Pivica
12:06 10.05.2011.

Vaha je u Trabzonsporu nakon prve sezone dao otkaz za razliku od Lila,PSŽ i Obale Bjelokosti gdje je najuren.To kažem ja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije