Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakve pohvale!

'Rakitić je sjajno zamijenio Fabregasa i budući je kapetan Barcelone'

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
12.05.2015.
u 11:47

"Mnogi su bili zabrinuti kada je Cesc Fabregas napustio Camp Nou i otišao u Chelsea, no na kraju je ispalo sjajno jer ga je zamijenio Ivan Rakitić koji ima briljantnu sezonu"

Ivan Rakitić igra sve bolje u Barceloni, pred kraj sezone došao je na razinu koju je pokazivao tijekom igranja u Sevilli, koju je kao kapetan predvodio do osvajanja Europske lige. Protiv Bayerna odigrao je jednu od najboljih utakmica za katalonski klub, što su prepoznali i navijači koji su ga ovacijama ispratili s travnjaka. A njegovu ulogu prepoznaju i brojni svjetski stručnjaci koji ga hvale, mnoge je iznenadio. Otto Barić jedan je od njih, on je u razgovoru za Večernji list ustvrdio da je Raketa ponajbolji veznjak u Europi, a nahvalio ga je i Diego Simeone. No, tu nije bio kraj pohvalama jer se uključio je Gaizka Mendieta.

"Način na koji Luis Enrique vodi svoju momčad uistinu je nevjerojatan. Odlasci zvijezda, dolasci novih po početku sezone, a potom su uslijedile i brojne rotacije koje su impresionirale (ali i iživcirale) brojne. Mnogi su bili zabrinuti kada je Cesc Fabregas napustio Camp Nou i otišao u Chelsea, no na kraju je ispalo sjajno jer ga je zamijenio Ivan Rakitić koji ima briljantnu sezonu", napisao je Mendieta za Goal.com.

On je uvjeren da hrvatski reprezentativac može čak postati i kapetan kluba jednoga dana.

"Rakitić je bio kapetan Seville kada je taj klub prošle sezone osvojio Europsku ligu. Može li on biti sljedeći kapetan? Dosta je godina ispred njega i sigurno bi to mogao postati."

A što je još Gaizka Mendieta u svojoj kolumni napisao o Rakitiću, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Simeone: I Rakitić je ključni igrač Barce, i zbog njega se Messi digao

>>Luis Enrique pohvalio Rakitića i otkrio taktiku za uzvrat s Bayernom

Komentara 5

Avatar Bakunin
Bakunin
12:37 12.05.2015.

EUJanez...savršen komentar i posve u skladu s inteligencijom Slovenca!Još samo fali da se oglasi Bratušek!

UN
unbekant
16:31 12.05.2015.

Samo sto manje piskaranja o nasim nogometasima,pa ce daleko dogurati,jer ste unistili Modrica,Mandzukica sveli na jednog "obicnog"nogometasa,da ne bih i Rakitic uskoro bio povjest,zato sto manje hvalite i neunistavajte njih imidz.........

DH
dalibor.hren
16:39 12.05.2015.

Bit će kapetan duge plovidbe, ako završi nekakvu školu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije