Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

G. Prpić: Moguće je da se i Ljubičić odazove

Goran Prpić
Goran Stanzl
13.01.2010.
u 16:37

- Znamo da smo u ulozi favorita. Igramo na brzoj podlozi, što nam doista odgovara, a i dvorana će biti ispunjena - kaže Prpić.

Varaždin će od 5. do 7. ožujka ugostiti hrvatsku reprezentaciju za Davisov kup koja će u dvorani na Dravi igrati protiv Ekvadora. Izbornik Goran Prpić najavio je da će pozvati šestoricu igrača, a o imenima će odlučiti potkraj veljače. Sigurno je da neće biti Marija Ančića, koji se oporavlja nakon bolesti, a nije siguran ni nastup Ivana Ljubičića, koji je najavio da će se povući iz Davisova kupa.

– Sezona je tek počela i treba vidjeti kako će napredovati forma igrača. S Ljubičićem sam u stalnom kontaktu, moguće je da bude u sastavu – rekao je Prpić koji zna da su u ulozi favorita.

– Igrat će se na brzoj podlozi, što nam odgovara. Poznato je da su Ekvadorci specijalisti za zemljanu podlogu. Vesele nas i najave domaćina da će dvorana biti puna. Poseban je gušt igrati u takvoj atmosferi.

Prije početnih mečeva 2. ožujka organizirat će se susret igrača s djecom na varaždinskom i čakovečkom trgu u sklopu popularnog Kids daya.

Ulaznice za sva tri dana prodavat će se po sto kuna. Uistinu je povoljna cijena ulaznica jer će se na jednom mjestu vidjeti Čilić, Karlović, braća Lapentti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije