Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVOREN SUKOB

Frey: Što još moram napraviti za ulazak u repku?

nogomet
AFP
09.10.2009.
u 09:51

Sebastien Frey, 29-godišnji vratar Fiorentine, pamti tek dva reprezentativna nastupa za Francusku, a po mnogim mišljenjima trebao bi biti prvi vratar aktualnih svjetskih doprvaka.

Frey je od 2006. godine jedna od najjačih karika Fiorentine, ali francuski izbornik Raymond Domenech nema dovoljno povjerenja u njega. Vratar bi rekao da ima - dovoljno ljutnje.

- Ne znam što još moram napraviti kako bih došao u krug reprezentacije. Naravno da mi je želja igrati na Svjetskom prvenstvu, no to više nije do mene. Napravio sam sve što osobno mogu, mislim da stvarno dobro branim. No, netko u reprezentaciji, točnije Domenech, ima samo riječi protiv mene - rekao je Frey i nastavio:

- Već sam se pomirio s tim da neću doći u reprezentaciju dok je Domenech na tom mjestu. Razlog? Stvarno ne znam, pitajte tog gospodina.

Frey nije prvi koji ima otvoreni sukob s kontroverznim francuskim izbornikom. Slično se zadnjih godina s njim "provodi" i napadač Juventusa David Trezeguet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije