Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Frano Vićan donio Primorju meč-loptu

Jug - Primorje
Grgo Jelavic/PIXSELL
16.05.2015.
u 22:33

Imao je Jug posljednji napad, 20 sekundi prije kraja i s igračem više, ali je sjajni Vićan najprije obranio udarac Janoviću a potom i Boškoviću.

Vaterpolisti Primorja poveli su s 2:1 u pobjedama u finalu doigravanja za hrvatskog prvaka s Jugom. U trećem susretu na svojoj Kantridi Riječani su u novoj neizvjesnoj utakmici pobijedili s 9:8 (3:2, 1:2, 2:3, 3:1).

Jugaši su koncem treće četvrtine imali vodstvo od dva pogotka razlike, ali je posljednja četvrtina pripala domaćinima. Imao je Jug posljednji napad, 20 sekundi prije kraja i s igračem više, ali je sjajni Vićan najprije obranio udarac Janoviću a potom i Boškoviću.

Riječane je s klupe vodio Zoran Roje jer je Ivan Asić u prethodnom dvoboju bio isključen. Četvrta utakmica igra se u Dubrovniku u srijedu, 20. svibnja.

>> Muslim: Ovdje sam četiri godine, u Primorju je najbolje ozračje

Komentara 1

MA
matan91
09:46 17.05.2015.

Bitno da nema TV prijenosa vaterpola u kojem osvajamo svjetske i europske naslove, ali skijaških skokova ima kao da imamo ijednog skakača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije