Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA

Franja: Sad idemo po rekord koji nitko više neće moći dostići!

Kutija šibica
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
28.12.2014.
u 23:39

- elimo obraniti naslov sljedeće sezone i tako ući u povijest kao momčad s najviše osvojenih Kutija - rekao je Franja

Malonogometna momčad PromotionPlay osvojila je 44. turnir Kutija šibica. To joj je treći naslov i po broju trofeja sada se izjednačila s Uspinjačom i Riva grupom.

U finalu je pogotkom Ivana Kovačeca pobijedila najugodnije iznenađenje turnira Big Bang Team iz Dubrave sa 1:0.

– Idemo dalje. Želimo obraniti naslov sljedeće sezone i tako ući u povijest kao momčad s najviše osvojenih Kutija. Nama je ovaj turnir bio jedno lijepo druženje. Dobro se zabavljamo, odlična smo ekipa – rekao je Antonio Franja, igrač PromotionPlaya. Dečki iz Big Bang Teama imali su odličnu podršku s tribina.

"Ide, ide, ide, Dubravaaaaa", orilo se iz grla stotinjak navijača svih 40 minuta.

Švigir branio u dva finala

Big Bang Team možda je zaslužio izjednačenje, imao je sjajne prilike, u posljednjoj minuti čak dvije.

– Nevjerojatno je kuda je sve prošla lopta za njihov pogodak. Kroz nekoliko nogu i na kraju se još odbije od našeg igrača Dodića i promijeni smjer. S druge strane, naš udarac završi na vratnici, lopta se odbije u leđa Mikuliću i ode u aut – rekao je Mario Švigir koji je jučer branio u dva finala.

S veteranima je osvojio svoju prvu Kutiju, obranivši dva sedmerca. Svaka mu čast. Branio je 80 minuta. A u finalu veteranskog turnira Pulpit Gladne oči (Švigir, Krznar, Jozinović, Strilić, Brnas, Mužek, Domjanić, Starčević, Mumlek, Sekol, Krstanović, Palić) pobijedile su Autoklub Siget izvođenjem sedmeraca (2:1).

Ćiro: Sreća me napustila

– Jedina utjeha je što smo izgubili na sedmerce, što znači da smo bili ravnopravni. U karijeri sam više puta pobijedio nego izgubio na penale, ali me sreća u posljednje vrijeme napustila – rekao je Miroslav Blažević koji je uz Damira Škaru sjedio na klupi Autokluba Siget. Stipi Brnasu to je bila četvrta veteranska pobjeda na Kutiji, Mužeku treća, a Krznaru druga.

– Rekli smo da više nećemo igrati ako ove godine osvojimo Kutiju i turnir u Sesvetama. Kutiju smo osvojili, a na turniru u Sesvetama ušli smo u polufinale – rekao je Mužek.

Za najboljeg igrača turnira Kutija šibica izabran je Ivan Kovačec iz pobjedničke momčadi.

– Trofej sanjam oduvijek. Uz pogodak Salzburgu, kada je moj Altach pobijedio sa 4:1, ovo mi je najljepši trenutak sezone – istaknuo je Ivan. Najbolji vratar je Igor Baričević (PromotionPlay), a najbolji strijelac Marko Šimić (CB Bada Bing Vallis) sa sedam pogodaka. Sedam pogodaka postigli su Kovačec u šest, te Mikulić (Big Bang) u sedam utakmica, ali je nagradu dobio Šimić jer je sedam pogodaka postigao u samo tri utakmice. Kod veterana je najbolji igrač Josip Palić, vratar Mario Švigir, a strijelac Goran Vlaović sa deset pogodaka.

>> Nekadašnji stoperi na suprotnoj strani, Promotionplay 'lovi' treći naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije