Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSJEĆAM SE DOBRO'

Totti se naljutio jer premalo igra i najavio odlazak iz Rome!

Francesco Totti
Reuters/PIXSELL
20.02.2016.
u 23:30

'Još uvijek se osjećam kao igrač koji je u dobroj fizičkoj pripremi i želim igrati. Ozljeda je iza mene i ne igram isključivo zbog nekih taktičkih zamisli ternera.'

Legenda Rome, ali i talijanskog nogometa, Francesco Totti zabrinuo je sve navijače izjavom kako pod ovakvim uvjetima više ne može ostati u Romi.

- Još uvijek se osjećam kao igrač koji je u dobroj fizičkoj pripremi i želim igrati. Ozljeda je iza mene i ne igram isključivo zbog nekih taktičkih zamisli ternera. Ne mogu više ovako ostati u Romi, klupa me ubija - zavapio je 39-godišnji Totti pa nastavio:

- Jasno mi je da u mojim godinama moram igrati manje, ali završavati karijeru na ovaj način je loše za mene kao čovjeka i zbog svega što sam dao za Romu. Želim više poštovanja zbog svega što sam napravio ovdje.

Pojasnio je potom svoj odnos s trenerom.

- Kakav je moj odnos sa Spallettijem. Kažemo si 'dobro jutro' i 'dobra večer'. To je otprilike to. Rekao je nekoliko lijepih stvari, ali za medije, ne i meni u lice. Ja ga poštujem kao trenera i mislim da ima sve što je potrebno da vodi Romu - rekao je Totti i dodao:

- Ugovor mi ističe u lipnju. Čekam vijesti od predsjednika da razmotrimo situaciju. Očekujem poštenje od odgovornih ljudi i očekujem da mi se lijepo kaže kako stvari stoje.

>> Više o Serie A čitajte na Goal.com

>> Modrić objavio fotografiju s legendarnim Tottijem

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:03 21.02.2016.

Ttebao si se sam povući još odavno... Ovako ćeš još 1-2 sezone uSAD ili Kinu I bye bye

ZI
zico
02:33 21.02.2016.

legendu treba ispratiti dostojno.....

DH
dalibor.hren
10:23 21.02.2016.

Treba biti realan i samokritičan. Treba znati reči: "DOSTA!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije