Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fran Paškvalin:

Ručak sam preskočio zbog infuzije, drugih obveza nije bilo

Fran Paskvalin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
09.04.2016.
u 08:20

Slične isprike, s priznanjem grijeha, očekuju se i od preostale dvojice, no Paškvalin (Mladost) i Obradović (Jug) mogli bi doći pod udar i svojih klubova.

Zbog kršenja discipline Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije, odstranio je iz sastava Sandra Sukna, Paula Obradovića i Frana Paškvalina. Nisu došli na trening, nisu bili na ručku, nisu odradili neke obveze prema medijima. Izborniku su se javili tek predvečer.

Pravo je pitanje gdje su se ta trojica zaboravnih izgubila na pola dana? A to samo oni znaju. Sukno i Obradović nisu se javljali na mobitel, a Paškvalin ima priču koja prilično relativizira razloge njegove kazne. Fran kaže da njih trojica nisu bila zajedno i da se ne želi miješati u slučaj Sukna i Obradovića. Iznosi svoje viđenje:

– Za jutarnji trening bili smo podijeljeni u dvije skupine i trebali smo zapravo obaviti neka testiranja. No ja sam testiranje odradio još u srijedu. A za razliku od Sandra i Paula, nikakvih obveza prema medijima nisam imao. Prema tome, ostaje taj ručak, koji je posljedica očitog problema u komunikaciji. Nisam znao da je obvezan, a kako sam nešto kasnije morao otići na dogovorenu infuziju na Rebru, preskočio sam ga. Priznajem pogrešku, ispričavam se zbog toga izborniku i suigračima, ali ne želim da mi se na teret stavlja i ono za što nisam kriv.

Slične isprike, s priznanjem grijeha, očekuju se i od preostale dvojice, no Paškvalin (Mladost) i Obradović (Jug) mogli bi doći pod udar i svojih klubova. 

>>Tucak iz reprezentacije potjerao Obradovića, Sukna i Paškvalina!

Komentara 1

KU
kupatilo
01:49 10.04.2016.

Toje dokaz koliko dobrog selektora imamo.Kod Rudica to niko nebi ni pomislio.Tucaka nepostuju jer su svjesni njegovog znanja(neznanja).Nikad vise vaterpolo na one grane gdje je bio a ovakvi ga strucnjaci sahranise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije