Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO DA NISU REAGIRALI

FOTO Svi bruje o ovom potezu Kalinića: Mnoge je razljutio

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
21.04.2022.
u 15:13

"Naime, on je bezobrazno gestikulirao  prema Boysima na gostujućoj tribini. Sa sigurne udaljenosti pokazao je kako je 'hrabar', a samo je njegova sreća što Boysi nisu konkretno reagirali na to"

U zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 63. minuti.  Ovom pobjedom treći Hajduk je stigao na 62 boda, četiri manje od vodećeg Dinama, a dva manje od drugog Osijeka.

Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a Dinamo očekuju još dva derbija, oba u Zagrebu, u 34. kolu će ugostiti Osijek, a u posljednjem, 36. kolu Hajduk.

Probudilo je to opet nadu Hajduka u osvajanje prvenstva, a ona se i ne čini pretjerano nerealnom.

Puno je ova pobjeda značila Hajduku, treneru, igračima, navijačima... Pokazao je to i Nikola Kalinić nakon pogotka, ali na jedan ružan način. Naime, on je bezobrazno gestikulirao  prema Boysima na gostujućoj tribini. Sa sigurne udaljenosti pokazao je kako je 'hrabar', a samo je njegova sreća što Boysi nisu konkretno reagirali na to. 

Tenzije su bile visoke, napetost je rasla. Samo je bilo pitanje što će se dogoditi, ali srećom sve je prošlo mirno. Mirno po Kalinića. Po Dinamo baš i ne. Uslijedili su tektonski poremećaji...

>> Kopić više nije trener Dinama:

 

Komentara 3

RE
RedTree
15:57 21.04.2022.

To je bilo vjerojatno kad je davao izjavu poslije utakmice, vjerojatno se svašta tada pjevalo s tribina, pa htio čovjek čuti. Ali to je sporedno, treba se koncentrirati na teren i dati sve od sebe.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:22 22.04.2022.

Da. A navijaci dinama sportski su bodrili svoj klub i nisu psovali protivnicke igrace, u sigurnosti tribina iza zice?

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
15:35 21.04.2022.

Primitivac! Ponaša se kao da je dinamovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije