Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIČARKA

FOTO Ukrajinka u Beogradu poslala snažnu poruku svijetu

World Athletics Indoor Championships
Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
1/3
20.03.2022.
u 10:31

Naime, ispisala je 'stop the war', misleći naravno na rusku agresiju na njenu domovinu Ukrajinu. Tako je iz Beograda poslala snažnu poruku cijelome svijetu

Jana Hladičuk (28) jedna je od Ukrajinki koja se natječe na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Beogradu. 

Ova skakačica s motkom za vikend je zvršila na četvrtom mjestu, no više nego rezultatom, privukla je natpisom na licu.

Naime, ispisala je 'stop the war', misleći naravno na rusku agresiju na njenu domovinu Ukrajinu. Tako je iz Beograda poslala snažnu poruku cijelome svijetu.

Inače, pobijedila je Amerikanka Sandi Morris ispred sunarodnjakinje Katie Nageotte, a Slovenka Tina Šutej osvojila je broncu.

Athletics - World Athletics Indoor Championships - Stark Arena, Belgrade, Serbia - March 19, 2022 Ukraine's Yana Hladiychuk during the women's pole vault final REUTERS/Aleksandra Szmigiel Photo: ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije