Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapanjujući prizori

FOTO U Rijeci su izmjerene rekordne oborine, pogledajte u kakvom je stanju Rujevica

NK Rijeka
30.09.2022.
u 15:44

Iako je riječko područje pogođeno velikim nevremenom, igralište izgleda gotovo nevjerojatno.

Rijeka i Hajduk u nedjelju u 15 sati na Rujevici igraju susret 11. kola HNL-a u sklopu Jadranskog derbija.

Utakmica će se odigrati nakon što je grad Rijeku pogodilo olujno nevrijeme tijekom kojeg su pale ogromne količine kiše. Poplave i bujice blokirale su promet diljem grada, brojne javne ustanove nisu mogle normalno raditi. 

Ipak, NK Rijeka nije imala tih problema pa su se na facebooku pohvalili da je teren Rujevice pred dolazak Hajduka u odličnom stanju.

- Dva dana obilnih padalina na riječkom području nisu ostavili traga na travnjaku stadiona HNK Rijeka koji je u odličnom stanju. Sve je spremno za nedjeljni Jadranski derbi - napisali su iz riječkog prvoligaša. 

Drugi HR prvoligaši poput Šibenika imaju problema s terenom i kada su suhi uvjeti, ovaj hibridni na Kvarneru se očito sjajno drži, a to zapravo i nije neobično. 

Podsjetimo, Rijeka je dvije godine u nizu imala najbolji travnjak u Hrvatskoj, tako da očito ima vrhunsku drenažu i može podnijeti velike količine padalina.

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Komentara 5

BE
Berri
16:30 30.09.2022.

Ako me sjećanje dobro služi, Rijeka je bila poznata kao klub koji se najbolje snalazio na kiši, u blatu i bljuzgi. U tim uvjetima su najbolje igrali. Ne vidim po čemu je dobar travnjak prednost Rijeci? Doduše, kad je Hajduk u pitanju, oni su zadnjih 18 godina majstori (s mora) da uđu u mini rezultatsku krizu, nakon koje mijenjaju trenere. Mini rezultatska kriza nije kriza, 3. ili 4. mjesto, pa čak i 5. je logičan ishod smjenjivanja trenera i onda kada za to nema opravdanja.

BE
Berri
16:18 30.09.2022.

Ako se travnjak izvrstan, tim bolje za Hajduk koji ima bolje tehničare i skuplju momčad. Rijeka je, ako se ja dobro sjećam, svoje najveće pobjede ostvarila na kišom natopljenom travnjaku Kantride. Riječani su uvijek najbolje snalazili u blatu, tako da je ovo samo prednost Hajduku.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
16:03 30.09.2022.

Pa kaj jos nisu odvod poboljsali. Ajmo cekat jos jednu poplavu. Ko j... narod i vodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije