Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNI IRAC

FOTO U pet minuta slomio nogu i zaradio vrtoglavi iznos: Računom se pohvalio na društvenim mrežama

McGregor
Foto: Reuters
1/3
06.10.2021.
u 14:31

Naime, on je u posljednjem UFC meču doživio poraz i prijelom noge,  a zahvaljujući tome što je ta borba bila na pay per view platformi, Irac je zaradio vrtoglav iznos

Kontroverzni irski borac Conor McGregor nije poznat po svojoj skromnosti. Tako je uspio pohvaliti se i za nešto što je dobio za poraz. 

Naime, on je u posljednjem UFC meču doživio poraz i prijelom noge,  a zahvaljujući tome što je ta borba bila na pay per view platformi, Irac je zaradio vrtoglav iznos. 

Naime, čak milijun i pol ljudi platilo je da uživo prati njegov okršaj s Poirierom na UFC 257 priredbi, prije koje je Conor napravio takav ugovor u kojemu mu se mora isplatiti jedan dolar po svakoj pretplati na prijenos.

Dakle, on je za pet minuta borbe u kojoj je izgubio samo od te stavke u ugovoru zaradio milijun i pol dolara. Točnije, 1.504.737 dolara.

Podsjetimo, cijena da pogledate tu borbu bila je 70 dolara za stare, a 90 dolara za nove pretplatnike. 

Računom na kojemu mu je izdan milijun i pol dolara Conor se pohvalio na Twitteru. 

Ključne riječi

Komentara 1

SI
siny
05:53 09.10.2021.

Izons uopce ne pise, a uvjeren sam da je placen vise od $1 po svakom PPV-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije