Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADAO IGRAČ BELUPA

FOTO Teška ozljeda Tepšića nakon strašnog sudara s igračem Hajduka. Odmah je prebačen u bolnicu

Igra? Slavena Novak Tepši? hitno preba?en u bolnicu nakon sudara s Melnjakom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
12.04.2023.
u 18:38

Nogometaš koprivničkog prvoligaša doživio je težu ozljedu glave poslije sudara s Darijem Melnjakom

Mladi stoper Slaven Belupa Novak Tepšić (21) teško je ozlijeđen u sudaru glavama s igračem Hajduka Darijem Melnjakom u 39. minuti polufinala hrvatskog nogometnog Kupa u Koprivnici.

Djelatnici hitne pomoći utrčali su na travnjak i šest minuta mu pružali pomoć. Iznijeli su ga na nosilima nakon što su ga imobilizirali i stavili mu šancov ovratnik. On je bio pri svijesti nakon sudara, ali je ostao nepomično ležati na terenu.

Prema prvim informacijama komentatora Arenasporta, radi se o jakom krvarenju iz nosa. Sumnja se na slomljeni nos i potres mozga, odmah je odvežen na hitni prijem. 

Komentara 1

ZG
zg1985
21:40 12.04.2023.

zasto djelatnici hitne pomoci rade u tenisicama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije