Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez premijera

FOTO: Tedeschi otvorio Cedevitin centar: Srce mi je preveliko

Cedevita (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/14
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
23.10.2012.
u 20:36

Cedevita je otvorila svoj Dom košarke u paviljonu 2 Zagrebačkog Velesajma i tom prigodom su veterani kluba odigrali revijalnu utakmicu protiv legendi hrvatske košarke.

Na kraju su slavile legende rezultatom 59:46. Legende su bile predvođene Damirom Mulaomerovićem, Mihovilom Nakićem, Androm Knegom, Gordanom Giričekom..., dok su za veterane Cedevite zaigrali direktor Krešimir Novosel, predsjednik Mladen Veber, no i glavni čovjek Atlantic grupe Emil Tedeschi.

- Ovaj centar je već večeras ispunio sva očekivanja, a ubuduće će to biti dom za 2000 košarkaša i košarkašica. Moramo ulagati u sport, u košarku, po kojoj smo prepoznatljivi u svijeti i Europi već godinama - rekao je Tedeschi.

Među uzvanicima su, međuostalima, bili i Dino Rađa te još poneki članovi generacije koja je 1992. osvojila srebro u Barceloni, a u istom prostoru su se ovom prigodom našli Danko Radić, predsjednik HKS-a, što je prilično neobična scena. Dvojac je u sukobu zbog načina kako savez vodi hrvatsku košarku. Već godinama ne razgovaraju.

- Spojili smo nespojivo. Srce mi je preveliko zbog ovoga. Sport mora nadvladati sve nesuglasnice - dodao je Tedeschi.

Na otvaranju je i bio doministar sporta Petar Skansi, trener Neven Spahija, bivši izbornik Josip Vranković... Iako je najavljen, premijer Zoran Milanović na kraju je ipak otkazao svoj dolazak.

Izrada centra stajao je 10 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mohito
mohito
22:25 23.10.2012.

cuj ovo - legende cedevite koja postoji pet godina....hehehehe - jos ce si prisvojit i dvije cibonine euro kante.....

Avatar Django
Django
23:16 23.10.2012.

Izrada centra stajao je 10 milijuna kuna. -------------- Postavljanje dva koša i tri WC-a u već gotovi paviljon na velesajmu, 10 milijuna kuna. Ovaj je bolji od Bandića.

PL
plavac666
08:09 24.10.2012.

django, koliko je god potrošio, nije potrošio gradski novac pa nema potrebu napuhavati cifru, znači, usporedba s Bandićem nema smisla. Najprije odi pogledati pa onda komentiraj, nisu tu samo tereni, a ima ih dva, tu su i svlačionice, tuševi, kafić,, teretane, učionica, uredi... mohito, nije rečeno legende Cedevite nego legende a to baš nije isto... Zašto moramo ismijavati rijetko i zdravo ulaganje u sport?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije