Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PSG-OV NAPADAČ

Sjećate li ga se? Rođen je u Vinkovcima, igrao za Srbiju, a sada je neprepoznatljiv

POL, UEFA EL, Legia Warschau vs SV Josko Ried
Oleksiewicz/PIXSELL
06.05.2021.
u 13:44

Da nije predstavljen, rijetko koji gledatelj bi uopće prepoznao ovoga nekada slavnog nogometaša koji je igrao za Parižane između 2004. i 2005. godine

U prvom uzvratu polufinala Lige prvaka između Manchester Cityja i PSG-a (2:0) jedan od stručnih sukomentatora u programu Arena Sporta bio je i nekadašnji napadač Parižana Danijel Ljuboja (42). 

No, da nije predstavljen, rijetko koji gledatelj bi uopće prepoznao ovoga nekada slavnog nogometaša, koji je igrao za Parižane između 2004. i 2005. godine.

Inače, Ljuboja je rođen u Vinkovcima, no igrao je za reprezentaciju Srbije i skupio 19 nastupa. U tim je danima imao frizuru s izblajhanim linijama, a sada ima podosta manje kose i bradu. Više izgleda kao boem i glazbenik nego li kao nogometaš. 

Dodajmo, građani će u finalu Lige prvaka 29. svibnja igrati s Chelseajem.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:54 07.05.2021.

Izgleda kao Č... ili ravnogorski boem , ..dnevna doza Srbije u VN

BL
blekpanther
15:30 06.05.2021.

Koliko odigra utakmica za PSG? Dobro ga se sjećam iz Bundeslige, ništa posebno, ali nekom je važno gdje je rođen i komu pripada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije