Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINULA IKONA

FOTO Ovo je bila posljednja poruka Pelea u javnosti: Odao je priznanje Mbappeu i Messiju

FILE PHOTO: Soccer legend and Brazil's Minister of Sport Pele
Nigel Roddis/REUTERS
30.12.2022.
u 08:06

Brazilska i svjetska nogometna legenda Pele napustio nas je u 82. godini života

Preminuo je jedan od najvećih nogometaša svih vremena, brazilska legenda Pele u 82. godini života. Dugo vremena se borio sa rakom debelog crijeva i znalo se da je u jako lošem zdravstvenom stanju, od jučer se na nebu 'ujedinio' sa Diego Armandom Maradonom  i otišao u povijest. Navijači se diljem svijeta opraštaju od slavnog nogometaša, a on je posljednju poruku na društvenim mrežama uputio Kylianu Mbappeu i Leu Messiju. 

- Nogomet je danas na svoj način opet ispričao čudesnu priču. Messi je osvojio prvo svjetsko prvenstvo, što je naposlijetku i zaslužio. Moj dragi prijatelj, Mbappe, zabio je četiri pogotka u finalu, kakav je ovo dar gledati igrača koji je budućnost svjetskog nogometa. Ne mogu propustiti da čestitam Maroku na sjajnim igrama, Afrika je ponovno zasjala. Čestitke Argentini! Diego je sada sigurno nasmiješen - bila je zadnja poruka Brazilca. 

Inače, Mbappe je oborio rekord s najviše pogodaka za igrača ispod 24 godine, dostigao je Peleovih 12 golova, ali je Pele to ostvario s više godina starosti. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
08:38 30.12.2022.

Pele je uvijek bio gospodin. I na terenu i izvan njega. Nikada nije otišao sa terena da se ne bi rukovao sa protivnikom iako su ga u to vrijeme na terenu tukli kao vola pa je čak i na dva SP odustao zbog ozljeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije