Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI KAPETAN

FOTO Ovo je potez na ponos cijele Hrvatske: Luka još jednom oduševio sve

Instagram
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.05.2021.
u 07:28

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real, a Mateo Kovačić nije bio u sastavu domaćina

Chelsea se plasirao u finale Lige prvaka nakon što je u uzvratnom dvoboju u Londonu svladao Real s 2:0. U prvom dvoboju u Madridu bilo je 1:1.  Timo Werner (28) i Mason Mount (85) bili su strijelci za londonsku momčad, koja će 29. svibnja u Istanbulu igrati sveenglesko finale protiv Manchester Cityja. 

Za Chelsea će to biti treće finale, a zasad imaju samo jedan naslov iz 2012. godine, dok je Real ostao na rekordnih 13 titula.   

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real, a Mateo Kovačić nije bio u sastavu domaćina. 

Ipak, na kraju je Kova taj koji je slavio prolazak u finale i to samo nekoliko sati prije svoga 27. rođendana. 

A da među njima nema zle krvi, pokazao je i najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić koji mu je na Instagramu srdačno čestitao rođendan dan nakon prolaska Bluesa u finale. Vatreni su ipak jedna prava obitelj, na ponos cijele Hrvatske.

"Sretan rođendan, brate moj! Nek' si mi živ i zdrav! Happy birthday little bro! Love u", stoji u Lukinoj objavi, a Mateo je odgovorio:

"Hvala brate moj najdraži"

 

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
10:43 07.05.2021.

Možda bi sve oduševio da je na toj tekmi neki k odigrao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije