Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLABA UTJEHA

Luka Modrić proglašen najboljim protiv Chelseaja: 'Klasa je i s 35 godina!'

Reuters
06.05.2021.
u 11:15

- Ali, čak ni on nije mogao pronaći ključ za obranu Chelseaja.

Chelsea je deklasirao Real Madrid i u uzvratu polufinala Lige prvaka pobijedio 2:0 te se plasirao u finale, gdje otprije čeka Manchester City. I ono što treba zabrinjavati navijače kraljevskog kluba jest činjenica da je uskoro 36-godišnji Luka Modrić bio najbolji pojedinac.

Prema ocjenama engleskih medija, uz Thibauta Courtoisa najbolji u redovima madridskog Reala bio je upravo Modrić. Obojica su dobili ocjenu sedam, što je za nogometne pojmove vrlo dobro, posebno ako ste u momčadi koja izgubi tako uvjerljivo.

- Bivši nogometaš Tottenhama još uvijek je klasa za sebe, bez obzira što ima 35 godina. Ali, čak ni on nije mogao pronaći ključ za obranu Chelseaja - stoji u objašnjenju ocjene.

Za Courtoisa je logično da se "domogao" sedmice jer je obranio nekoliko vrhunskih prilika Chelseaja, od toga dvije "jedan na jedan" - Havertzove i Kanteove. Ali, na takvoj "streljani" nije imao šanse ostati netaknute mreže pa se po povratku na Stamford Bridge nije usrećio.

Najlošije ocijenjeni pojedinci bili su Sergio Ramos i Eden Hazard - obojica s ocjenom četiri. Povratnici nakon ozljede očito nisu u formi i Zinedine Zidane s pravom je kritiziran što se odlučio njih uvrstiti u prvi sastav tako važne utakmice. Dok je Ramos "curio" i bio nervozan, Hazard je bio potpuno neopasan i tek sjena igrača kakvog inače poznajemo.

Kod Chelseaja su ocjenom devet nagrađeni najbolji pojedinac susreta N'Golo Kante, kao i neprelazni i u napadu opasni Toni Rudiger.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:53 06.05.2021.

Curtois daleko najbolji u Realu. Sve rečeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije