Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta

FOTO Ove djevojke će se natjecati za titulu najljepše sportašice u Hrvatskoj!

Foto: Miss Sporta
1/13
23.05.2022.
u 17:47

- Ovaj izbor započeo je prije svih izbora ljepote u Hrvatskoj, čak i prije izbora za Miss Hrvatske. U prvim godinama dogovor je bio da pobjednica Miss sporta Hrvatske izravno sudjeluje na finalnom izboru za Miss Hrvatske.

U prostorima Amazinge, najvećeg centra zabave s više od deset svjetskih atrakcija (trampolini, laser tag, VR, escape room, karting, adrenalinski park...) te restoranom i kafićem, održan je prvi od dva castinga za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske.

– Nažalost, nismo uspjeli sve djevojke okupiti u istom terminu. Naime, vikend je vrijeme natjecanja za naše sportašice i neke zbog sportskih obaveza nisu mogle doći jučer, pa smo se odlučili napraviti casting u dva termina. Uglavnom, na finalnom izboru imat ćemo 16 sportašica – rekla je Tamara Roglić, organizatorica izbora.

Inače, izbor ove godine slavi 30 godina postojanja. Prvi je održan davne 1992. godine u Pazinu.

– Izbor Miss sporta Hrvatske započeo je prije svih izbora ljepote u Hrvatskoj, čak i prije izbora za Miss Hrvatske. U prvim godinama dogovor je bio da pobjednica Miss sporta Hrvatske izravno sudjeluje na finalnom izboru za Miss Hrvatske. Bilo je jako puno djevojaka koje su bile uspješne na izboru Miss sporta Hrvatske i sjajno su se plasirale na izboru Miss Hrvatske. Dobar primjer je Vanja Rupena koja je kao rukometašica sudjelovala na našem izboru, a 1996. godine postala je Miss Hrvatske – istaknula je Tamara.

Foto: Miss Sporta

Ovogodišnji jubilarni izbor održat će se 7. srpnja u hotelu Panorama, u gradu Prelogu. Djevojke će se okupiti 4. srpnja u Zagrebu, odakle će krenuti put Međimurja gdje će se pripremati tri dana. Inače, Prelog će prvi put u povijesti biti domaćin finalnog izbora Miss sporta Hrvatske.

Sportašice će se žiriju predstaviti u četiri izlaska – u sportskoj odjeći Body Feeling, večernjim haljinama G-Blue dizajnerice Gabrijele Kanižaj, kupaćim kostimima dizajnerice Mirsade Jureša, casual odjeći Kozo, a posebna atrakcija bit će talent show u kojem će svaka finalistica u 45 sekundi predstaviti sport kojim se bavi. Za lijep izgled finalistica pobrinut će se make-up salon London beauty iz Varaždina te frizerski salon Stil iz Goričana. Posebne bukete za titulirane sportašice izradit će cvjećarnica Emilija iz Preloga. U zabavnom dijelu programa, među ostalima, nastupat će Minea i operna diva Barbara Otman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije