Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆIN GRAD PRELOG

Kreće 30. izdanje Miss sporta, na castingu će se izabrati 16 finalistica

Zagreb: Izbor za Miss Sporta u kazalištu Kerempuh
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
20.05.2022.
u 17:51

Casting za ovogodišnji izbor održat će se u nedjelju, 2 svibnja u zagrebačkom zabavnom parku Amazinga. Organizatori izbora nakon castinga odabrat će 16 finalistica koje će put Preloga i koje će se nadmetati za titulu najljepše sportašice.

Izbor Miss sporta Hrvatske ove godine slavi 30 godina. Prvi izbor održan je 1992. godine u Pazinu, a prva pobjednica bila je Snježana Bošnjak, ritmička iz Varaždina. U proteklih 30 godina lentu najljepše sportašice ponijele su, među ostalima, Vlatka Matić, Dvina Meler, Valerija Čilaš, Mia Šlogar, Stefany Hohnjec, Kristina Vilk, Elena Dizdar, Cindy Šoštarić, Leonarda Farkaš, Ivana Jurković, Anja Ožanić, Amina Kajtaz... Aktualna pobjednica je Borna Mohač, tenisačica iz Zagreba. U proteklim godinama izbor se održavao u Pazinu, Rovinju, Poreču, Varaždinskim Toplicama, Primoštenu, Rogoznici, Ivanić-Gradu i Zagrebu.

Čast da ugosti 30. izbor pripalo je gradu Prelogu.

Pripreme i sam izbor održat će se u hotelu Panorama koji smjestio na sjeveru Hrvatske u zelenom Međimurju, na rubu grada Preloga, tik uz najveće akumulacijsko jezero u Hrvatskoj. Finalistice će u hotelu, na pripremama, biti od 4. do 8. srpnja. Sam izbor održat će se 7. srpnja.

– Radujemo se što će se finalni izbor održati kod nas i vjerujem da će to biti veliki sportsko-zabavni spektakl – rekla je Dragica Domjanić, članica Uprave hotela.

Casting za ovogodišnji izbor održat će se u nedjelju, 2 svibnja u zagrebačkom zabavnom parku Amazinga. Organizatori izbora nakon castinga odabrat će 16 finalistica koje će put Preloga i koje će se nadmetati za titulu najljepše sportašice. Za vrijeme pripreme djevojke će se upoznati sa znamenitostima grada Preloga, imat će izlet u obližnji konjički klub, a prava atrakcija bit će letenje motornim zmajem. Naime, u Prelogu već godinama djeluje Zmajarski klub Roda koji će ugostiti sportašice.

Djevojke će se žiriju predstaviti u pet izlaza – sportska odjeća body felling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsada Jureše, večernje haljine G-Blue, casual odjeća Kozo, a posebna atrakcija bit će talent show u kojem će svaka finalistica u 45 sekundi predstaviti sport iz kojeg dolazi.

Za lijep izgled finalistica pobrinut će se make-up salon London beauty iz Varaždina te frizerski salon Stil iz Goričana. U zabavnom dijelu programa, među ostalima, pjevat će Minea i operna diva Barbara Otman

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije