Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTICA O'PARI

FOTO Ostat ćete bez daha! Evo zašto Jordan plaća milijun eura tjedno za jahtu

Foto: Jeff Brown/Breed Media
1/20
23.08.2021.
u 11:07

Ima teretanu, helipad, platformu za plivanje, paluba je poveća i služi za opuštanje ili sunčanje. Za dodatan užitak tu su jacuzzi, sauna, poseban prostor za roštiljanje, podvodna svjetla, vanjski bar...

Michael Jordan na jahti O'Pari, koju plaća milijun eura tjedno, stigao je u Split, a da ta cijena potpuno odgovara, jasno je već na prvi pogled. Jer, uistinu je luksuzna, dužine 95 metara, napravljena 2020.

>>> Michael Jordan odmara u Hrvatskoj

Dakle, riječ je o najmodernijem mogućem plovilu takve vrste, kompanije Golden Yachts, u vlasništvu Grka Parisa Dragnisa. Izgrađena je na Malti, a na tih 95 metara ima 14 soba, što uključuje jedan lukusuzan apartman i dvije VIP sobe.

22.08.2021., Split - Jahta O'Pari na koju se u Splitu ukracao Michael Jordan. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na njoj može odsjesti 12 gostiju, ali i 29 članova posade. Ima teretanu, helipad, platformu za plivanje, paluba je poveća i služi za opuštanje ili sunčanje. Za dodatan užitak tu su jacuzzi, sauna, poseban prostor za roštiljanje, podvodna svjetla, vanjski bar... Za dizajn je zaslužan Studio Vafiadis, dokazan u svijetu ovakvog luksuza.

Uz tjedni najam, Jordan i svi zainteresirani za O'Pari moraju plaćati dodatne troškove, što se podrazumijeva. Jahta ima spremnik za gorivo kapaciteta 326.920 litara, maksimalna brzina joj je 18 čvorova ili oko 34 kilometra na sat te je uistinu spoj performansi i luksuza.

22.08.2021., Split - Jahta O'Pari na koju se u Splitu ukracao Michael Jordan. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Uostalom, pogledajte i sami kako izgleda izvana i iznutra, sigurno će vas ostaviti bez daha.

Komentara 4

IK
ikbmibm
13:21 23.08.2021.

Jahta kojom Rafa Nadal plovi kao vlasnik Balearima je svemirski brod,za ovu iznamjenu jhtu

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
12:35 23.08.2021.

Cijena mi odgovara.

Avatar BlackCalder
BlackCalder
12:20 23.08.2021.

Uf..... luksuz na n-tu.... Ali zaradio je, može mu se. Što se tu ima reći....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije