Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVIRAO SE ALARM

VIDEO Kod Vodica dignut bankomat u zrak: 'Probudila me jaka detonacija, dijelovi su odletjeli preko ceste'

Foto: Frane Šarić
1/7
06.09.2021.
u 15:35

Stankovčani su ostali šokirani kada su vidjeli da je u neposrednoj blizini crkve i vrtića netko dignuo bankomat u zrak.

Jaka detonacija probudila je u noći s nedjelje na ponedjeljak nešto prije tri sata iza ponoći mještane Stankovaca u Zadarskoj županiji. Jer netko je dignuo bankomat u zrak, a Stankovčani su ostali šokirani kada su vidjeli da je u neposrednoj blizini crkve i vrtića netko dignuo bankomat u zrak.

- Da probudila me jaka detonacija. Začulo se boom, ali čak ni pekari koji rade cijelu noć u neposrednoj blizini nisu shvatili o čemu se radi. Mislio sam da je s desne strane grunulo no detonacija je bila lijevo od nas i koliko sam čuo raznijela je zid Fast fooda i sam bankomat, a njegovi dijelovi su odletjeli preko ceste. Ja mislim da je ovo prvi puta da je netko ovako nešto napravio u Stankovcima i očito je da su znali što rade. Ovdje mi pretpostavljamo da su se Parkirali u ulici koja vodi prema Pirovcu i da su onda došli ovdje pješke i bacili ili eksploziv ili su bankomat digli u zrak plinom - rekao nam je jedan od šokiranih mještana Stankovaca s kojim smo razgovarali o detonaciji koja je uznemirila Stankovčane. 

Video: Uživo iz Stankovaca, snimio Frane Šarić

- Policijski službenici obavili su očevid na mjestu - događaja te je utvrđeno da je nepoznati počinitelj noćas oko 2,45 sati u Stankovcima uporabom plinske eksplozivne smjese, provalio u bankomat instaliran u sklopu ugostiteljskog objekta. Uslijed detonacije, bankomat je u potpunosti uništen te se počinitelj udaljio s otuđenim novcem. Također nastala su oštećenja na objektu u sklopu kojeg je bio postavljen. Ukupna materijalna šteta, koja je nastala vlasniku ugostiteljskog objekta te pravnoj osobi sa sjedištem u Splitu se još utvrđuje - istakla je Sonja Šimurina iz zadarske policije. 

1/5

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
16:19 06.09.2021.

Dobro da je lovu stigao podignut pljackas ...da nije morao otic praznih ruku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije