Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Mariboru

FOTO Nevjerojatna gesta: Protivnik ozlijeđenog hrvatskog džudaša na rukama donio do postolja

HOO Judo
Foto: HOO
1/2
27.07.2023.
u 13:25

Iako ovakva gesta ne spada u klasične primjere sportskog fair playa i nije se dogodila tijekom natjecanja, spontani izraz suosjećajnosti i solidarnosti mladog Gruzijca Gvelesianija prema suparniku - za svaku je pohvalu

Proglašenje pobjednika u džudaškoj kategoriji do 66 kg na Europskom olimpijskom festivalu mladih u Mariboru imalo je vrlo zanimljivu uvertiru. Nakon što je hrvatski predstavnik Luka Katić zbog ozljede koljena bio primoran predati finalnu borbu, osvajač zlatne medalje, Gruzijac Mate Gvelesiani, napravio je uistinu nesvakidašnju gestu.

Znajući za ozljedu i otežano kretanje nesuđenog suparnika iz finala, „preskočio“ je sve formalnosti i protokolarni izlazak na uručenje medalja te Hrvata donio na rukama do pobjedničkog postolja.

VEZANI ČLANCI:

Pogledajte video

Iako spomenuta gesta ne spada u klasične primjere sportskog fair playa i nije se dogodila tijekom natjecanja, spontani izraz suosjećajnosti i solidarnosti mladog Gruzijca Gvelesianija prema suparniku - za svaku je pohvalu.

GALERIJA Protivnik ozlijeđenog hrvatskog džudaša na rukama donio do postolja

HOO Judo
1/2

Još i dodatno kada se zna da na EYOF-u nastupaju sportašice i sportaši od 14 do 18 godina.

VIDEO Alistair Overeem posjetio dubrovačke borkinje i borce i odradio zajednički trening

Komentara 4

SE
Serđo23
14:13 27.07.2023.

Slovenci su zlatni prema nama sve dok ne prođe kupanje na moru ! Najesen je njihovo i more i nebo i teran i pršut ...

DU
Deleted user
17:07 27.07.2023.

Bila bi to vijest da ga je Srbin nosio.

Avatar rondo
rondo
15:20 27.07.2023.

Livajina škola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije