Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN KOBILJSKI

FOTO Neutješna srpska legenda nije ispuštala plišanca na sprovodu kćeri: 'Spasila je djecu od zla'

Beograd: Otac stradale curice i bivši odbojkaš Dragan Kobiljski na sprovodima stradalima u masakru
Foto: M.M.
1/55
09.05.2023.
u 14:28

Ikona odbojkaških ekipa Crvene zvezde i Partizana vijest o tragediji dočekala je u Rumunjskoj gdje trenira Zalau

Kćer legendarnog odbojkaša i odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog, E. K. (14) koja je stradala kobne srijede kada je pomahnitali K. K. (13) počeo  pucati na učenike i nastavnike u OŠ Vladislava Ribnikara, pokopana je 6. svibnja na Centralnom groblju u Beogradu. Masakr na Vračaru odnio je mlade i nevine ljudske živote, potreslo je to cijelu regiju, a pogotovo Srbiju gdje se sada održavaju masovni prosvjedi protiv vlasti. 

Dragan Kobiljski i njegova supruga Nina neutješno su plakali na sprovodu svoje voljene kćeri, tata Dragan cijelo vrijeme je držao njezina bijelog plišanca. Suze su dolazile same, potresni je to prizor kojeg nijedan roditelj ne želi zamišljati, a njega je vijest o pogibiji kćeri dočekala na privremenom radu u Rumunjskoj

– Ona je vojnik i junak Isusov i nije slučajno što najbolji padaju da bismo mi mogli nastaviti živjeti zbog njihove žrtve. Trebamo se moliti i za dječaka i njegovu nesretnu dušu. Ona se suprotstavila zlu koje je bilo u tom nesretnom dječaku i rekla: "Zašto to radiš, prestani", i dala vremena da bi se neka djeca spasila – rekao je na vladika Ilarion na pogrebu i nastavio:

– Kada se sretnemo na onom svijetu, reći ćemo joj hvala što si nas branila i čuvala. Isto kao i Draganu za koga kažu da je bio najbolji čovjek u toj školi. 

Fotografije i potresne scene možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije