Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE KLUB

Potresan oproštaj od ubijene kćeri (14) čuvenog srpskog sportaša: 'Požrtvovna i uvijek nasmijana'

Foto: blic.rs
1/33
06.05.2023.
u 11:16

Bivši odbojkaš Dragan Kobiljski preuzeo je torbu i bilježnicu ubijenog dijeteta te zalijepio osmrtnicu na vrata Osnovne škole 'Vladislav Ribnikar'

Odbojkaški klub Radnički oprostio se u petak od svoje mlade igračice E. K., koja je tragično nastradala poslije masakra u Beogradu. Djevojčica je bila jedna od žrtvi suludog pohoda 13-godišnjeg K. K, koji je u srijedu ujutro u OŠ 'Vladislav Ribnikar' ubio osmero učenika i školskog čuvara.

Isto tako, devojčica je bila kćer poznatog trenera i nekadašnjeg člana Crvene zvezde i Partizana, Dragana Kobiljskog te učenica spomenute škole.

Iz OK Radnički opisali su kakva je njihova odbojkašica bila na parketu u bolnoj objavi tijekom trodnevne žalosti u Srbiji.

- Igračica naše pionirske ekipe, E. K, napustila nas je zajedno sa svojim prijateljima iz škole, koji su 3. svibnja 2023. nastradali u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’. Bila je požrtvovna, uvijek nasmijana i odlična suigračica. Igrala je na poziciji primača u kojoj se odlično snalazila i doprinosila svom timu sjajnim potezima na utakmicama. Njezin klub želi izjaviti sućut obitelji, kao i obitelji i prijateljima ostalih preminulih. Počivaj u miru - poručili su iz Radničkog i odali počast djevojčici koja je rođena 2009. godine. 

K. K. je posle pucnjave priveden jer se sam predao policiji, koja je privela i njegovog oca V.K. 

Foto: Instagram OK Radnički

1/55

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:24 06.05.2023.

Ma svi su ovima "čuveni", "legendarni"... čim su iz one njihove prekodrinske vuko...., kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije