Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI ILI OSTAJE?

Iz Reala demantirali pisanje španjolskih medija o Modriću: 'Ništa nije kao što izgleda'

LaLiga - Real Madrid Celebrate Winning LaLiga
Foto: ANA BELTRAN/REUTERS
1/5
22.05.2024.
u 17:02

"On i klub vode pregovore ovih dana", rekao je dužnosnik Hini zamolivši za anonimnost. Modriću, 38-godišnjem veznom igraču, ugovor istječe za mjesec dana.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pregovara s Real Madridom oko produljenja ugovora za dodatnu sezonu, a suradnja još uvijek nije dogovorena, izjavio je u srijedu dužnosnik Real Madrida.

"On i klub vode pregovore ovih dana", rekao je dužnosnik Hini zamolivši za anonimnost. Modriću, 38-godišnjem veznom igraču, ugovor istječe za mjesec dana.

Španjolske novine Marca izvijestile su ranije tijekom dana da je on pristao na produženje do 30. lipnja 2025. nakon sastanka s klupskim predsjednikom Florentinom Perezom.

"Nedostaje još samo potpis na ugovoru kako bi produljenje bilo službeno", naveo je taj dnevnik ne navodeći izvor informacije. Realov dužnosnik upozorava da još uvijek nije izvjesno hoće li potpisi doista biti stavljeni na ugovor.

"Ovdje ništa nije onako kao što izgleda dok klub to ne proglasi službenim", naglasio je.

Pokazao je objave više španjolskih medija koji su objavili vijest da je njemački igrač Toni Kroos "službeno" produljio ugovor s Real Madridom do ljeta 2025. Istu vijest je kao svoju "ekskluzivu" objavio prije dva mjeseca talijanski novinar Fabrizio Romano čije objave preko društvenih mreža koriste mediji.

Kroos, 34-godišnji veznjak, u utorak je međutim priopćio da se ovo ljeto oprašta od igranja profesionalnog nogometa. Njemu ugovor također istječe 30. lipnja. Kroos i Modrić igraju od ljeta 2014. na sredini terena, ali klub provodi politiku pomlađivanja momčadi pa su obojica ove sezone igrala manje nego ranije.

Mladi veznjaci Jude Bellingham, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Aurélien Tchouameni, Dani Ceballos i Arda Güler pokazali su ove sezone kvalitetu pa je Real Madrid osvojio naslov prvaka Španjolske i španjolski Superkup. Ostane li Modrić u klubu pomagat će tim igračima svojim iskustvom. On je najstariji igrač u momčadi, a ujedno i njen dokapetan.

Modrić je došao u Real Madrid u ljeto 2012. iz londonskog Tottenhama, te je osvojio 25 trofeja s "kraljevskim" klubom. U srijedu nije bio dostupan za komentar. Real Madrid će 1. lipnja igrati finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund u Londonu. Pobijedi li, Modrić će zajedno s braničem i kapetanom Nachom Fernandezom postati najtrofejniji igrač u 122 godine dugoj povijesti kluba.

 
Ključne riječi

Komentara 2

XM
xman100
22:04 22.05.2024.

Naravno da Modrić odlazi. Ili ostaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije