Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

FOTO Poznati Srbin izašao iz bolnice, njegova supruga ganula sve jednom rečenicom

Foto: Instagram
1/5
02.05.2022.
u 18:28

Ubrzo nakon vijesti da je Mihajlović izašao iz bolnice, oglasila se njegova žena Ariana na društvenim mrežama uz fotografiju Siniše na kojoj se vidi njegov širok osmijeh.

Srpski trener Siniša Mihajlović, inače šef struke taijanske Bologne, izašao je iz bolnice gdje je bio hospitaliziran 29. ožujka. Naime, Mihajloviću se opet pojavila leukemija koju je već jednom pobijedio. 

Liječenje je završeno, a za sada nalazi pokazuju dobre rezultate. Kako prenose talijanski mediji, Siniša je već na putu za Rim kako bi nekoliko dana proveo s obitelji. Nakon toga se Mihajlović vraća u Bolognu kako bi preuzeo momčad.

Podsjetimo, vijest da mu se opaka bolest vratila Mihajlović je objavio na presici 26. ožujka.

Ubrzo nakon vijesti da je Mihajlović izašao iz bolnice, oglasila se njegova žena Arianna na društvenim mrežama uz fotografiju Siniše na kojoj se vidi njegov širok osmijeh.

"Što govori ovaj tvoj osmijeh i tvoje oči? Sve govore...", napisala je emotivnu poruku.

>> Korteo navijaač Dinama:

 

 

Komentara 5

GE
generacija57
18:44 02.05.2022.

Želim ti ozdravljenje

Avatar decani
decani
18:48 02.05.2022.

Ziv bio Sinisa!

Avatar markoii123
markoii123
08:11 03.05.2022.

Drž se legendo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije