Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SLAVLJE BOLOGNE

VIDEO Neviđen kiks: Perišić dodao svom golmanu, a on loptu poslao u vlastitu mrežu

Foto: reuters
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.04.2022.
u 23:46

Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu za Inter koji je imao 26 udaraca, od toga sedam unutar okvira, ali samo je jedan završio u mreži. Kod domaćih od pet udaraca dva su rezultirala pogocima

U zaostalim utakmicama 20. kola Serie A nogometaši Intera poraženi su na gostovanju u Bologni sa 2-1 i tako su ostali na drugom mjestu ljestvice s dva boda zaostatka iza vodećeg Milana, a u Bergamu je Atalanta dohvatila zaostatak od dva pogotka protiv Torina u dvoboju koji je završio 4-4. 

Za Inter utakmica u Bologni nije mogla početi bolje, jer je u 3. minuti hrvatski reprezentativac sjajnim, razornim i preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio mrežu domaće momčadi za vodstvo. No, to je ostao jedini udarac koji domaći vratar Skorupski nije uspio zaustaviti. Bologna je izjednačila u 28. minuti, kad je Marko Arnautović nadskočio svog čuvara i glavom pogodio za 1-1. Pobjedu Bologni u 82. minuti donio je vratar Intera kojemu je Perišić dodao loptu, a on ju je okrenuo u vlastitu mrežu.  Sansone je samo potvrdio stvar.

Video tog trenutka pogledajte OVDJE.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu za Inter koji je imao 26 udaraca, od toga sedam unutar okvira, ali samo je jedan završio u mreži. Kod domaćih od pet udaraca dva su rezultirala pogocima.

 

>> Promocija knjige Velimira Zajeca:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije