Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izradili studenti

FOTO Luka Modrić dobio fantastičan mural u Mostaru

Mostar: Mural posvećen Luki Modriću na zidu Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/4
21.07.2022.
u 20:03

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena jednu je sezonu 2003/04. igrao za mostarski Zrinjski kao posuđeni igrač Dinama. Tada je Luka Modrić proglašen najboljim igračem Premijer lige BiH iako je Zrinjski završio na 11. mjestu prvenstvene ljestvice.

Veliki mural kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića oslikan je u Sveučilištu u Mostaru, gradu u kojemu je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena odigrao jednu sezonu u redovima Hrvatskog športskog kluba Zrinjski.

Studenti treće godine Akademije likovnih umjetnosti Stjepan Kraljević i Jozo Sliško u četvrtak su završili mural s likom Luke Modrića u dresu Hrvatske nogometne reprezentacije na zgradi Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena jednu je sezonu 2003/04. igrao za mostarski Zrinjski kao posuđeni igrač Dinama. Tada je Luka Modrić proglašen najboljim igračem Premijer lige BiH iako je Zrinjski završio na 11. mjestu prvenstvene ljestvice.

U autobiografiji 'Moja igra' Luka Modrić je istaknuo kako je bilo vrlo teško igrati u Premijer ligi BiH zbog velike grubosti i loših travnjaka. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je srebro na Svjetskom nogometnbm prvenstvu u Rusiji.

Desetka hrvatske reprezentacije i madridskog Reala proglašena je najboljim igračem Svjetskog prvenstva u Rusiji, najboljim igračem Europe po izboru UEFA-e, najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e The Best FIFA Men's Player te najboljim igračem svijeta za 2018. godinu u izboru Ballon d'Or France Footballa.

Komentara 3

NA
najposebniji
20:49 21.07.2022.

Mnogo je umjetnika u toj Hercegovini...svi bi mahali kistom i bili na socijali, nitko ne bi radio!

PR
prajdali100
20:25 21.07.2022.

Nitko kao Luka !

OL
oLo
08:31 22.07.2022.

Pa baš i ne liči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije