Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI KAPETAN

FOTO Luka Modrić dirljivom porukom oprostio se od legendarnog Peléa

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Lee Smith/REUTERS
30.12.2022.
u 13:36

Kapetan vatrenih i madridskog Reala objavu je posvetio preminulom velikanu svjetskog nogometa

Pelé, jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena, preminuo je u 82. godini života nakon što je zadnje dane proveo u bolnici sa svojom obitelji. Zadnji dani 2022. godine donijeli su tužne vijesti za sve obožavatelje lika i djela kultnog nogometaša čiji je odlazak rastužio cijeli svijet. Brojne slavne osobe i nogometaši opraštaju se od Peléa, učinio je to na društvenim mrežama i naš kapetan Luka Modrić

Modrić se oglasio na Twitteru, gdje je napisao: "Kralj. Jedan od najvećih nogometaša svih vremena. Zauvijek ćeš ostati legenda. Pele, počivao u miru."

 

Podsjetimo, od 2021. godine liječio se od raka debelog crijeva, krenuo je na kemoterapije, no zdravlje mu se naglo pogoršalo i još prije nekoliko dana pozdravio se s obitelji i prijateljima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije