Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio sve u realu

VIDEO Pogledajte što radi 37-godišnji Luka Modrić samo 12 dana nakon završetka SP-a

Real Madrid screenshot
29.12.2022.
u 14:46

Modrić se u rekordno kratkom vremenu vratio treninzima, Carlo Ancelotti nije mogao vjerovati kada se želio vratiti u klub odmah nakon završetka SP-a

Unatoč tome što nije prošlo niti dva tjedna od završetka svjetskog prvenstva u Kataru, veznjak Reala i hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, vratio se klupskim treninzima. Danas su se u klupskom kampu Valdebebas po prvi puta pojavili Luka te finalisti SP-a Camavinga i Tchouameni. Međutim, najviše fascinira naš Luka, odnosno njegova sposobnost brzinske rekuperacije, malo koji 37-godišnjak se može vratiti u tako kratkom vremenu. 

Hrvatski čarobnjak se tako vratio u trenažni proces samo 12 dana nakon svoje posljednje utakmice na SP-u, one protiv Maroka u susretu za brončanu medalju. Ako se uračuna vrijeme koje je prošlo dok su nogometaši dočekani u Hrvatskoj dan kasnije, jasno je da Modrić ima jedva deset dana poštenog odmora kojeg je proveo s obitelji na Maldivima

Kraljevski klub sutra od 21:30 gostuje kod Valladolida, a zatim kreće pravi maraton u kojem se Real bori za pet trofeja: La Ligu, Kup kralja, Ligu prvaka, španjolski superkup i klupsko SP.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bobiii
Bobiii
16:06 29.12.2022.

Luka ima sjajnu genetiku,lagan je,okretan.on sa 37 još igra na vrhunskom svjetskom nivou. Pa tko bi rekao da su on i Ronaldo vršnjaci, Kiki je već daleko on najboljih dana,čak i u repki grije klupu.

PR
prajdali100
15:45 29.12.2022.

Čudo od djeteta !

RE
remarga
15:43 29.12.2022.

Bezveze, umjesto da igra golf negdje u Dubaiu on trenira nakon napornog SP-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije