Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLAC KOKE

FOTO Kapetan Atletica pokazao ružno nepoštovanje prema Modriću i društvu: Sakrio je grb Reala

Copa del Rey - Quarter Final - Real Madrid v Atletico Madrid
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/3
28.01.2023.
u 17:53

Los Blancosi su izborili polufinale Kupa kralja, bila je to napeta i zanimljiva utakmica, a poraženi Atletico istaknuo se jednim nesportskim potezom. Točnije, njihov lider Koke, uoči samog susreta.

Nogometaši Real Madrida preksinoć su postali posljednji polufinalisti španjolskog Kupa kralja, a plasman među četiri najbolje momčadi su izborili pobijedivši na svom stadionu u gradskom derbiju Atletico sa 3-1 u produžetku. Alvaro Morata je u 19. minutu doveo Atletico u vodstvo na Santiago Bernabeuu, a Atletico je tu prednost držao sat vremena. U 79. minuti Rodrygo se nakon dodavanja Luke Modrića sjajno oslobodio četvorice gostujućih igrača i vanjskim dijelom stopala poslao loptu pokraj Jana Oblaka u mrežu.

U produžetku su gosti ostali s igračem manje, jer je Stefan Savić u razmaku od dvije minute zaradio dva žuta kartona i u 99. minuti morao napustiti teren. Brojčanu prednost Real je iskoristio u 104. minuti, kad je Karim Benzema u mrežu poslao loptu koja se odbila od vratnice nakon udarca Viniciusa Juniora. Brazilac se u strijelce upisao na kraju produžetka i postavio konačnih 3-1 za plasman u polufinale.

Madridski derbiji uvijek su zanimljivi, a nekad ne prolaze ni bez tenzija. Nije ovog puta, doduše, bilo nekih sukoba, ali je kapetan Atletica Koke pokazao nepoštovanje prema Realu. Naime, na grupnoj fotografiji prije utakmice, sakrio je zastavicu s grbom protivničkog kluba kako se ne bi vidjela. Karim Benzema, s druge strane, pokazao je zastavicu Atletica. 

Svoje su mjesto u polufinalu izborili još Barcelona, Athletic Bilbao i Osasuna. Ždrijeb polufinalnih parova bit će održan 30. siječnja, a u njemu neće biti nositelja. U finale će se probiti momčad koja bude bolja u dvije utakmice. Prve su na rasporedu početkom veljače, a uzvrati početkom ožujka.

Što se prvenstva tiče, Real je na tablici drugi s 41 bodom, dok je Atletico četvrti s 31. 

Komentara 1

T2
Tomo_20
20:50 28.01.2023.

Neka tako i treba odgovor je dobio!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije