Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVAKOVA SUPRUGA

FOTO Jelena Đoković na nesvakidašnjem druženju: Poručila bitnu poruku

Roland Garros - Jelena Djokovic
Zabulon Laurent/ABACA/PIXSELL
25.04.2022.
u 13:07

"Ja sam se rado odazvala pozivu i s velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… Ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije", napisala je Jelena uz fotografiju sa indijskim guruom

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, imala je priliku susresti se s indijskim guruom, Sadhguruom, koji je na svojoj misiji gdje za 100 dana na motoru putuje do Indije, svakog dana prolazeći kroz drugu zemlju. Cilj mu je podići svijest o bitnosti očuvanja zemljišta zarad zdravlja ljudi i planete.

Sadhguru na Instagramu gdje ga prati 7,7 milijuna ljudi, a iskoristio je priliku susresti se i s gospođom Đoković. Ona se odazvala njegovom pozivu da se podigne svijest o očuvanju zemljišta. 

- Kroz Beograd je prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrijednost kao nekada… Danas nam treba 8 naranči da zamjene onu jednu sočnu od prije samo 10 godina. Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svijesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promijenimo navike zbog našeg zdravlja, a i zdravlja naše djece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i s velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… Ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije - napisala je Jelena uz fotografiju sa indijskim guruom.

>> Čačić novi trener Dinama:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije