Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak repovi?

VIDEO Je li sudac odigrao ključnu ulogu u pobjedi Dinama? Ovo je promaknulo mnogima

Gorica i Dinamo sastali se u 32. kolu HT Prve lige
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
25.04.2022.
u 09:26

Pratio je akciju i u njoj, čini se, htio dosuditi prekršaj nad Markom Tolićem koji je dodao loptu Ademiju...

Nogometaši Dinama došli su do teško izborene 1:0 pobjede na gostovanju kod Gorice koja ih je približila obrani naslova prvaka Hrvatske. Pobjedu Dinamu, baš kao i na nedavnom gostovanju kod Rijeke, donio je kapetan Arijan Ademi pogotkom u 85. minuti.

Iako to u prvim trenucima nitko nije registrirao, ubrzo su društvene mreže pronašle mogući 'problem' u golu kapetana plavih. 

Naime, sucu Zdenku Lovriću iz Đakova u ključnom trenutku je ispala zviždaljka na pod. Pratio je akciju i u njoj, čini se, htio dosuditi prekršaj nad Markom Tolićem koji je dodao loptu Ademiju. Budući da mu je zviždaljka pala na travnjak, nije to mogao odmah učiniti.

On se sagnuo podići ju baš kada je Ademi loptu prebacivao preko golmana Gorice pa je Lovrić tako odlučio da je pravda zadovoljena golom gostiju.

>> Pogledajte tu situaciju:

Kako nogometaši Hajduka nisu uspjeli pobijediti Slaven Belupo na gostovanju u Koprivnici, gdje je utakmica završila bez pogodaka, a Osijek je još u subotu poražen u Rijeci, četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo ima 69 bodova, pet više od Osijeka te šest više od Hajduka.

>> Čačić novi trener Dinama:

Ključne riječi

Komentara 10

BJ
bjmaro
10:10 25.04.2022.

Moram priznati da ovakvu nebulozu jos nikad nisam pročitao . Čestitke

DU
Deleted user
10:49 25.04.2022.

repovi mogu biti samo oko penala za Dinamo.....a na kraju prvenstva ocekujem da svi kolektivno skocite sa Vjesnikovog nebodera

DU
Deleted user
11:16 25.04.2022.

Ma koji repovi, o9ko čega? Koje vi gluposti pišete za ne povjerovati. Uglavnom , svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije