Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE DA NISU

FOTO Hajdukovci došli pred sjever i onda se šokirali. Pogledajte što im je poručila Torcida

Pula: Atmosfera na tribinama utakmice Hajduka i Istre
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/8
19.05.2024.
u 20:18

Nakon pobjede Hajduka nad Goricom igrači su otišli pozdraviti Torcidu. Sa Sjevera se orila pjesma: 'Ako ne postaneš novi prvak ti, Torcida će žaliti, oprostit ćemo ti.'

Nakon preokreta su nogometaši Hajduka na svom Poljudu svladali Goricu 2-1 (1-1) u prvom nedjeljnom susretu pretposljednjeg 35. kola HNL-a.Poveli su Velikogoričani golom Gabriela Rukavine u 23. minuti. Sedam minuta kasnije Hajduk je izjednačio, a strijelac je bio Aleksandar Trajkovski. Hajduk je do preokreta došao u 64. minuti, a gol za 2-1 Splićana dao je Rokas Pukštas.

Hajduk je treći na ljestvici te je prekinuo niz od dvije ligaške utakmice bez pobjede. Gorica je ostala osma, a izgubila je petu prvenstvenu utakmicu u posljednjih šest nastupa. Bila je ovo prva utakmica na Poljudu u kojoj je od prve minute za Hajduk zaigrao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je igrao do 70. minute.

GALERIJA Torcida u Puli poslala oštru poruku hajdukovcima

Pula: Atmosfera na tribinama utakmice Hajduka i Istre
1/8

Nakon pobjede Hajduka nad Goricom igrači su otišli pozdraviti Torcidu. Sa Sjevera se orila pjesma: 'Ako ne postaneš novi prvak ti, Torcida će žaliti, oprostit ćemo ti.' 

VEZANI ČLANCI:

Nakon nekog vremena navijači su prema igračima su istaknuli poruku 'Boli vas k za nas'. Na transparentu je pritom bilo nacrtano 11 muških spolnih organa u formaciji 4-4-2, čime je Torcida poslala jasnu poruku igračima.

U tom trenutku su se igrači Hajduka okrenuli prema jugoistoku odakle su dobili pjesmu podrške. 

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 5

23
234
22:03 19.05.2024.

Inače to je skupina "velikih intelektualaca i pametnih ljudi", čija riječ se mora slušati.

Avatar Moodleen
Moodleen
21:50 19.05.2024.

Ma ti jajdukovci su pravi genijalci, uspjeli su pobijediti Goricu! Garant Gorica igrala sa kadetima.

US
Uvijek SPREMAN
09:01 20.05.2024.

koji od tih 11 nacrtanih pripada Iriski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije