Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

FOTO Donna oduševila fanove u kupki s kolegicom: 'S njom je i ovo lakše...'

Donna Vekić
Foto: instagram.com/donnavekic
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.02.2021.
u 10:06

Za taj se meč lijepa Osječanka priprema u društvu šeste tenisačice svijeta, Čehinje Karoline Pliškove, s kojom je objavila i zajedničku fotografiju

Donna Vekić, hrvatska tenisačica, slavila je u 1. kolu Australiann Opena protiv Kineskinje Wang preokretom s 4:6, 6:3, 6:4, a u drugom kolu je čekala Argentinka Nadija Podorska.  Za taj se meč lijepa Osječanka pripremala u društvu šeste tenisačice svijeta, Čehinje Karoline Pliškove, s kojom je objavila i zajedničku fotografiju. 

Njih su dvije provele vrijeme u hladnoj kupki koja se koristi za oporavak mišića nakon težih napora.

- Čak i ledena kupka može biti lakša u društvu Karoline Pliškove - napisala je Donna uz fotografiju objavljenu na društvenim mrežama. 

Čini se da joj je to i pomoglo budući da se Vekić plasirala u četevrtak u treće kolo prvog grand slam turnira sezone Australian opena, dok je Borna Ćorić završio svoj nastup na tom turniru.

Vekić (ATP -33.) je za plasman u treće kolo lako pobijedila Argentinku Nadiu Podorosku, 45. tenisačicu svijeta, sa 6:2, 6:2 poslije sat vremena igre. Vekić je servirala četiri asa, a suparnica ni jedan i pritom je napravila sedam dvostrukih pogrešaka. Hrvastka je tenisačica spaila tri od pet break lopti, a Podoroskoj je šest puta uzela servis po tri puta u svakom setu.

Ovo je bio njihov drugi međusobni ogled i prva pobjeda hrvastke tenisačice. U trećem kolu će Vekić igrati protiv Estonke Kaie Kanepi, 65. na WTA ljestvici, koja je izbacila prošlogodišnju pobjednicu Amerikanku Sofiju Kenin.  S Kanepi je Vekić do sada igrala jednom, 2019. na US Openu, i tada ju je pobijedila.

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić je zaustavljen u drugom kolu Australian opena, bolji od njega je nakon dva i po sata igre bio Amerikanac Mackenzie McDonald, 192. na ATP ljestvici.

Ćoriću nije pomoglo ni 17 aseva koje je servirao u meču, a McDonald ih je servirao 12. No Ćorić je napravio pet dvostrukih pogrešaka. Hrvstki je tenisač spasio šest od deset break lopti, no suparniku je servis uzeo samo jednom. Ovo je bio njihov jedini međusobni ogled.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije