Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SE, MOŽE SE

FOTO Dok 'grmi' o Dinamu osuđeni bjegunac Mamić na ruci ima sat od milijun kuna

Foto: Matko Begović/Pixsell
1/4
23.12.2022.
u 14:11

Zdravko Mamić i inače ima zavidnu kolekciju satova, a na konferenciji se pojavio s već viđenim satom Audemars Piguet Royal Oak Chronograph od 18-karatnoga ružičastog zlata

Pravomoćno osuđeni Zdravko Mamić koji se već godinama krije u Bosni i Hercegovini i tako izbjegava odsluživanje zatvorske kazne zbog izvlačenja novca iz hrvatskog nogometnog prvaka Dinama ponovno je u fokusu javnosti. Na četrdesetominutnoj konferenciji za novinare koju je sazvao u mostarskom hotelu opleo je po dijelu uprave Dinama, konkretnije Krešimiru Antoliću i njemu bliskim ljudima.

Iako se smatra da Mamić vlada Dinamom iz sjene, on je to na početku presice zanijekao, a nedugo zatim pozvao je članove Skupštine kluba da se usprotive Antoliću i smijene ga, a ako treba da smijene i predsjednika Mirka Barišića

– Te ljude, uključujući Antolića koji stvara svoju hobotnicu i njegovu djevojku koja je glasnogovornica kluba i koja neprestano laže i blati klub, molim zaposlenike – izbacite ih naglavačke! – kazao je među ostalim.

No ono što su brojni okupljeni novinari i fotoreporteri zamijetili jest da Mamić ne odustaje od luksuza. Naime, na ruci je imao sat vrijedan gotovo milijun kuna, njegova prodajna cijena točno je 991.875 kuna. 

23.12.2022., Mostar, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic koji posjedu zavidnu kolekciju satova na konferenciji za medije se pojavio s vec vidjenim Audemars Piguet Royal Oak Chronograph satom od 18-karatnoga ruzicastog zlata. Photo: Matko Begovic/PIXSELL
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
23.12.2022., Mostar, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic koji posjedu zavidnu kolekciju satova na konferenciji za medije se pojavio s vec vidjenim Audemars Piguet Royal Oak Chronograph satom od 18-karatnoga ruzicastog zlata. Photo: Matko Begovic/PIXSELL
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Zdravko Mamić i inače ima zavidnu kolekciju satova, a na konferenciji se pojavio s već viđenim satom Audemars Piguet Royal Oak Chronograph od 18-karatnoga ružičastog zlata.

Ključne riječi

Komentara 87

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:43 23.12.2022.

Zaradio je pošteno na prodaji stiropora za sjedalice.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:32 23.12.2022.

Što ste ljubomorni,na njegov sat.Budite i vi štedljivi!

MI
Mislav28
14:30 23.12.2022.

Obožava lovu zato ima sat od milijun kuna, sad se javio da nešto uzme od premija od svjetskog prvenstva. Brzo ode lova od življenja po hotelima i proslavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije