Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon deportacije

FOTO Djevojka mlađeg brata Novaka Đokovića poslala emotivnu poruku

17.01.2022.
u 10:58

Također se i pokazalo da se zlo raširilo ovim svijetom, ne bih rekla da vlada istim jer sam optimist  i uvijek razmišljam da će sve biti dobro

Saška Veselinov, djevojka najmlađeg brata Novaka Đokovića napisala na Instagramu jako emotivnu poruku nakon Novakove deportacije iz Australije. 

"U situacijama kada je teško, raščiste se sve nedoumice. Tko je tu za tebe jer te voli i jer mu je stalo, tko kako bi uzeo bar komad kolača, tko da bi makar bio samo viđen. Ne znači podrška ako si tu samo kada sve ide dobro. Tko će sada odgovarati za pretrpljen stres, neprospavane noći, narušen ugled čitave obitelji kao i sigurnost iste, za kršenje svih ljudskih prava. Također se i pokazalo da se zlo raširilo ovim svijetom, ne bih rekla da vlada istim jer sam optimist  i uvijek razmišljam da će sve biti dobro. I tko zna zašto jeste. Definitivno nezapamćena sramota i nepravda u povijesti sporta", napisala je Saška na svom Instagram profilu.

Ovo nije prva njena objava o ovome slučaju. Već je ranije objavljivala koliko joj Novak znači te da njena ljubav prema njemu datira još od ranije, kada nije bila u vezi s mlađim bratom Đoković.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:51 17.01.2022.

Svašta, ova nije mogla sa starijim bratom nije ju "hteo " pa je dobar i mlađi burazer. Ma nastrana familija

AP
apathylolz
14:27 17.01.2022.

Na sta ste vi spali da prenosite. Djevojka mlađeg brata Novaka Đokovica. Oooooo jada 🤦‍♂️🤦‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije