Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE SCENE

FOTO Djeca putovala iz Slovačke zbog Modrića. Luka se slikao i davao autograme malim navijačima

Twitter / MadXtra
26.05.2023.
u 09:38

Skupina mališana stigla je u Madrid kako bi se upoznala i slikala sa svojim idolom

Nogometaši madridskog Reala svladali su na domaćem terenu Rayo Vallecano s 2-1, u susretu 36. kola španjolske La Lige. Real je igrao u najjačem sastavu, a nedostajao je tek Vinicius Junior zbog lakše ozljede. No, svi igrači Reala prije utakmice su na teren izašli s dresovima i brojem 20 na leđima čime su stali u zaštitu spomenutog Brazilca Viniciusa koji je cijele sezone, pa je takav slučaj bio i u prošlom kolu na gostovanju kod Valencije, na meti rasističkih napada.

Real Madrid je poveo u 31. minuti golom Karima Benzeme, ali je u 84. izjednačio Raud de Tomas. No, gosti nisu uspjeli sačuvati jedan bod protiv renomiranog suparnika već je Rodrygo, u 89. minuti, lijepo naciljao s vrha šesnaesterca za konačnih 2-1. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je igrao do 71. minute.

GALERIJA Ulaganja u sport stvorit će zdravije društvo: 'Trebaju nam novi Modrići i Dalići'

 
1/33

Upravo zbog njega skupina malih navijača doputovala je iz Slovačke, to se vidid na fotografiji jer su svi imali dresove Reala s brojem deset. Hrvatski nogometni genijalac fotografirao se s malim fanovima, a zatim je svima podijelio autograme kako bi imali lijepu uspomenu. 

VEZANI ČLANCI:

Modrić uskoro puni 38 godina, ali ove sezone igra jako puno pa je tako upisao 50 nastupa te šest pogodaka i šest asistencija. Ukupno je dosad odigrao 486 utakmica za Real, a vjeruje se kako će produžiti ugovor s kraljevskim klubom na još jednu godinu, dakle do ljeta 2024. godine. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
10:37 26.05.2023.

Luka hrvatski ponos i legenda! 💖✌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije