Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Stravična ozljeda Modrićeva suigrača, liječnici ga šivali u svlačionici

Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/5
25.05.2023.
u 20:50

U 10. minuti Benzema je dobio snažan udarac u stopalo, no unatoč tome je nastavio igrati. Nakon utakmice liječnici su mu morali zašiti ranu s pet šavova.

Nogometaši madridskog Reala sinoć su na domaćem terenu  svladali Rayo Vallecano s 2-1, u susretu 36. kola španjolske La Lige. Real je igrao u najjačem sastavu, a nedostajao je tek Vinicius Junior zbog lakše ozljede. No, svi igrači Reala prije utakmice su na teren izašli s dresovima i brojem 20 na leđima čime su stali u zaštitu spomenutog Brazilca Viniciusa koji je cijele sezone, pa je takav slučaj bio i u prošlom kolu na gostovanju kod Valencije, na meti rasističkih napada.

Real Madrid je poveo u 31. minuti golom Karima Benzeme, ali je u 84. izjednačio Raud de Tomas. No, gosti nisu uspjeli sačuvati jedan bod protiv renomiranog suparnika već je Rodrygo, u 89. minuti, lijepo naciljao s vrha šesnaesterca za konačnih 2-1. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je igrao do 71. minute. U 56. minuti vrhunski je vanjskim dijelom kopačke uposlio Carvajala, ali desni branič Reala nije se najbolje snašao i prepucao je gol. O tome opširnije OVDJE.

A kasnije se otkrilo da je Realov strijelac Benzema pretrpio tešku ozljedu na utakmici. U 10. minuti dobio je snažan udarac u stopalo, no unatoč tome je nastavio igrati. Nakon utakmice liječnici su mu morali zašiti ranu s pet šavova.

Ovdje pogledajte ozljedu Benzeme, no upozoravamo da je video uznemirujući.

 

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:50 26.05.2023.

Što je tu stravično? Malo oguljene kože s mesom, bez lomova. Jbg, pa jače se čovjek nožem poreže dok priprema meso za ručak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije