Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUŠTENO DRUŽENJE

FOTO Dejan Lovren objavio rijetko viđenu fotografiju s djecom: Ovako provodi dan s obitelji

Foto: instagram
1/3
26.10.2021.
u 16:36

Elena i Josip više i nisu toliko mali, a u društvu svoga slavnoga oca i dobro 'ubundani' hrane labudove u svome ruskome domu

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren vratio se na popis hrvatske nogometne reprezentacije koji je Zlatko Dalić objavio jučer u najavi posljednja dva kvalifikacijska susreta za SP u Kataru. Do tada se Lovren nalazi u St. Peterburgu gdje uredno odrađuje klupske obaveze. 

Njegov Zenit je treći, a u posljednjem je susretu deklasirao moskovski Spartak s čak sedam golova u mreži.

A kada nije sjajan na travnjaku, sjajan je van njega. Naš vatreni uživa s obitelji koju inače čuva od prevelikih medijskih reflektora, ali sada je nakon dugo vremena obožavateljima i pratiteljima na Instagramu pokazao kako provodi vrijeme sa svojom djecom. 

Elena (9) i Josip (6) više i nisu toliko mali, a u društvu svoga slavnoga oca i dobro 'ubundani' hrane labudove u svome ruskome domu.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije