Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO SE PROMIJENIO

FOTO Čovjek koji je Ivaniševiću uništio život više ne liči na sebe. Pojavio se u javnosti i šokirao sve

London: Prvi dan BlackRock Tour of Champions 2008
Joe Giddens
05.02.2024.
u 16:23

Inače, Sampras je našeg Gorana Ivaniševića dva puta zaustavio u finalu Wimbledona, turnira koji je cijeli život sanjao osvojiti

Teniski velikan Pete Sampras svakako je jedan od najuspješnijih tenisača svih vremena. Među 14 trofeja nema jedino titulu iz Roland Garrosa, gdje je samo jednom i to 1996. igrao u polufinalu. Najuspješniji je bio na travnatoj podlozi, ima sedam wimbledonskih naslova, ima pet osvojenih US Open turnira, te je dva puta slavio na Australian Openu. 

GALERIJA Đoković zbog Ivaniševića žestoko prozvao ATP

London: Prvi dan BlackRock Tour of Champions 2008
1/6

Vodio je žestoke borbe sa sunarodnjakom Andreom Agassijem, naročito na US Openu, a pamtimo ga i po finalu Wimbledona protiv naše legende Gorana Ivaniševića. Svojedobno je ostao bez svih trofeja, jer su bili ukradeni, no 2011. godine dobio ih je natrag. Lopov je, prema dogovoru, ukradene vrijednosti ostavio u bolnici u predgrađu Los Angelesa, a Sampras se obvezao da neće poduzimati nikakve pravne akcije protiv njega. Također, lopov je odlučio zadržati Samprasov – namještaj.

Posljednji put 52-godišnji Sampras igrao je još 2003. godine. Prvu pobjedu ostvario je protiv Andrea Agassija na US Openu 1990. Sampras je također bio prvi na svijetu 1993. godine, a tu je poziciju držao 286 tjedana. Nedavno su ga ''paparazzi'' ulovili na jutarnjoj kavi u poznatom Starbucksu, ali slavni Amerikanac značajno se promijenio. Tijekom igračke karijere bio je glatko obrijan, dok sada ima kratku i čupavu bradu.

 

 

Više nema tamnu i kovrčavu kosu kao prije, dok je njegova odjeća također drukčija od uobičajene. Inače, Sampras je našeg Gorana Ivaniševića dva puta zaustavio u finalu Wimbledona, turnira koji je cijeli život sanjao osvojiti.

– Što se tiče moje karijere, drukčije bih igrao protiv tog nesretnog Samprasa. Uništio mi je život. Uništio mi je snove. Zbog njega nisam mogao spavati. Neka finala odigrao bih drukčije protiv njega – govorio je jednom prilikom Ivanišević u svom stilu.

VEZANI ČLANCI:

– Iznimno sam ponosan što sam igrao u eri Petea Samprasa. Igrao sam fantastične mečeve protiv njega i s njim dijelio svlačionicu. Biti drugi iza Samprasa, možda najboljeg tenisača u povijesti. Ipak, uništio mi je 20 godina života.

 

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
17:34 05.02.2024.

Čovjek ... više ne liči na sebe? Ličiti znači nanositi boju. Nije Sampras ličilac.

NE
Nemanadimak
17:30 05.02.2024.

Pa covjek je skupio godina a i inace je bio procelav. Vidjecemo kako cete vi izgledati sa pedeset i koju. Sada je vec vijest dana i ako pedesetogodisnjak vise ne izgleda kao dvadesetogodisnjak!

DU
Deleted user
20:27 05.02.2024.

Nije to ništa. Da vidiš kako će se tek promijeniti kad navrši stotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije