Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO KRISTIJAN SCHNEIDER

FOTO Borna Ćorić se oprostio od voljenog trenera: Počivaj u miru prijatelju...

Zadar: Na Višnjiku svečano otvoren Regionalni teniski centar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
26.04.2022.
u 14:32

Bio je trener mnogim teniskim zvijezdama, kao što su Borna Ćorić i Ana Konjuh, nedavno je sudjelovao u osvajanju juniorskog Australian Opena Petre Marčinko, a radio je i s Bernardom Perom, Olgom Danilović...

"Ostala sam bez riječi. Do ponovnog susreta... Sačuvaj zagrljaj za mene tamo gore", napisala je Ana Konjuh na svome Facebooku nakon što je saznala tužnu vijest koja je pogodila teniski svijet.

Nakon teške bolesti u 41. godini preminuo je trener Kristijan Schneider. Iza sebe ostavlja suprugu i četvero djece. Bolovao je od raka želuca, koji mu je otkriven tijekom Australian Opena prošle godine. Osjetio je jake bolove u trbuhu pa završio u melburnškoj bolnici, a u Hrvatskoj je hitno dvaput operiran. Bio je trener mnogim teniskim zvijezdama, kao što su Borna Ćorić i Ana Konjuh, nedavno je sudjelovao u osvajanju juniorskog Australian Opena Petre Marčinko, a radio je i s Bernardom Perom, Olgom Danilović...

Borna Ćorić sada je objavio:

- Počivaj u miru moj prijatelju i treneru. Bio sam blagoslovljen što sam te imao u svome životu.

>> Čačić novi trener Dinama:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije