Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči jadranskog derbija

FOTO Armada u Split došla naoružana sa 40 šipki, policija privela 8 navijača

Dolazak navijača HNK Rijeka brodom u splitsku luku
Milan Sabic/PIXSELL
14.09.2022.
u 17:56

- Policija je na prihvatnom punktu za gostujuće navijače u Dugopolju, tijekom preventivnog pregleda, u kombiju riječkih oznaka pronašla 41 armaturnu šipku - objavili su na Twitteru uz fotografije oduzetih predmeta.

Hajduk je danas u Splitu do 16 sati i 30 minuta domaćin Rijeci u zaostalom susretu 2. kola SuperSport HNL-a. Jadranski derbi bit će prva utakmica otkako je Valdas Dambrauskas napustio klupu Bijelih zbog rezultatske krize. U itekakvoj rezultatskoj krizi je i RIjeka koja je na začelju ljestvice sa svega 5 bodova.

No, Jadranski derbi dobio je i svoju uvertiru, javlja Ministarstvo unutarnjih poslova

- Policija je na prihvatnom punktu za gostujuće navijače u Dugopolju, tijekom preventivnog pregleda, u kombiju riječkih oznaka pronašla 41 armaturnu šipku - objavili su na Twitteru uz fotografije oduzetih predmeta.

Kasnije je policija objavila kako je nekoliko navijača privedeno.

- Vezano uz posjedovanje šipki koje su pogodne za napad policija je privela 8 gostujućih navijača. Također, do sada je na Poljudu, privedeno 8 domaćih navijača - 5 zbog posjedovanja pirotehnike (od čega 3 maloljetna) i 2 zbog alkohola te 1 zbog vrijeđanja službene osobe - potvrdili su iz Policije.

Šipke su oduzete, dodaju, a policija nastavlja s postupanjem prema osobama. Preprata ostalih navijača prema Poljudu se nastavlja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

Ključne riječi

Komentara 5

GE
generacija57
17:53 14.09.2022.

Osuditi ih kao da imaju vatreno oružje

DU
Deleted user
17:49 14.09.2022.

Zanimljivo bi bilo pitati navijače kad ih uhvate sa šipkama, bokserima i sl. znaju li da je posjedovanje toga i odlazak na utakmicu namjera potencijalnog ubojstva s predumišljajem?! Onako na TV, da vidimo odgovore tih momaka.

MO
modovisisajteMaraschino
20:21 14.09.2022.

valjda mjenjaju ime iz Armada u Armatura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije