Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK UZ HAJDUK

Dambrauskas se emotivno oprostio od Hajduka: Bio sam u raju, mogu potvrditi da postoji

Split: Trener Hajduka Valdas Dambrauskas održao konferenciju za medije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
13.09.2022.
u 21:30

"Došao sam u raj, i da, mogu potvrditi da postoji i vidio nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što sam iskusio u svom životu do sada se ne može usporediti s ovim."

Valdas Dambrauskas jučer je dobio otkaz u Hajduku, a danas se javio na Instagramu i od Splita se oprostio emotivnom porukom. Prenosimo je u cijelosti.

"Što god ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim ono što osjećam… Zahvalnost, ponos, obožavanje…samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Došao sam u raj, i da, mogu potvrditi da postoji i vidio nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što sam iskusio u svom životu do sada se ne može usporediti s ovim. Samo želim reći koliko smo ja i moja obitelj zahvalni svim ljudima koji su nas podržali na ovom putu. Igračima (stvorili smo nešto što će nas povezivati ​​do kraja života), osoblju, upravi i svim zaposlenicima u klubu ( međusobnom poštovanju nikad kraja) … Navijači… Euforija, očaj, ljubav, vjera, riva koja gori… Hvala vam na svemu! 

Hvala vam na prilici da dotaknem povijest ovog velikog kluba i budete dio vaše zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek vas pratim, uvijek sanjam, slavim, pjevam vaše pjesme… Uvijek će mi nedostajati onaj osjećaj dizanja adrenalina na dan utakmice, navijača koji stoje u redovima na ulicama kako bi pozdravili igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, Torcida prije utakmice koja pjeva Dalmacijo… I to nikad neću zaboraviti! Sjećanja nikada neće biti izbrisana… Svaki sam dan imao privilegiju voditi ovaj klub i to će mi ostati jedno od najvećih postignuća u životu. Zauvijek", stoji u poruci litavskog trenera.

Valdas Dambrauskas stolovao je u Hajduku tek oko deset mjeseci, u tom razdoblju uspio je ostvariti vrlo dobre rezultate, osvojeno drugo mjesto iza nedodirljivog Dinama te domaći Kup u poljudskim vitrinama. Ovaj otkaz može se okarakterizirati kao ipak neočekivan. Čelnik čovjek Lukša Jakobušić je izjavio da ih ne zadovoljava drugo mjesto, ali teško je očekivati da će Hajduk osvojiti naslov pored Dinama. 

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
22:19 13.09.2022.

Na žalost, Hajduk iako jači ove godine lošije igra nego lani, Valdas je vrhunski čovjek, fantastičan trener, ali Hajduk je pao u igri. Na žalost jednostavnije je maknit trenera, nego 5-6 kljucnih igrača sist na klupu...

DM
drazen.muhvic
22:58 13.09.2022.

Ono kada si u Bilom raju, a znaš što te čeka kada dođeš u Plavi pakao...

DU
Deleted user
22:00 13.09.2022.

Čovjek je radio maksimum s onim što je imao. Sada će se opet boriti da ne ispadnu iz lige! Hebe njih njihov mozak, nema im pomoći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije